Social Icons

Μετρήστε μέχρι το Ματ!





Η Κυριακή έφτασε και ο Σμίρνοβ κράτησε την υπόσχεσή του! Η νέα του σειρά μαθημάτων είναι γεγονός. Όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πολύ σημαντικά πράγματα πριν διαβάσετε την πλήρη περιγραφή.


Α) Τις συγκεκριμένες σειρές μαθημάτων τις δημιουργεί και τις πουλάει αποκλειστικά ο Ι. Σμίρνοβ. Επίσης όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε αυτόν. Εγώ είμαι απλά ένας από τους βοηθούς του.

Β) Όλες οι σειρές μαθημάτων είναι στα αγγλικά εκτός από «τα μυστικά των γκρανμέτρ»  και «το ρεπερτόριο ανοιγμάτων» , τα οποία διατίθενται και στα ελληνικά. Επίσης τα μυστικά των GM διατίθεται και στα Ιταλικά, έτσι εάν έχετε κάποιον ιταλό φίλο, μπορείτε να τον πληροφορήσετε.

Γ) Αρκετοί φίλοι μου με έχουν ρωτήσει γιατί είναι τόσο ακριβή η τιμή. Η απάντηση είναι πολύ απλή: Ότι πληρώνεις, παίρνεις! Θα πρέπει να συγκρίνουμε την τιμή με κάποιους άλλους παράγοντες.
Γ1) Χρόνος κατασκευής. Η τελευταία σειρά μαθημάτων, «υπολογίστε μέχρι το ματ» , χρειάσθηκε περισσότερους από τρεις μήνες για να δημιουργηθεί, σε αντίθεση με άλλα δημοφιλή DVD τα οποία χρειάζονται μόνο 2-3 ώρες ηχογράφηση.
Γ2) Ποιότητα δουλειάς. Μερικοί τιτλούχοι παίχτες πηγαίνουν στην ηχογράφηση τόσο απροετοίμαστοι που συλλαβίζουν ή κολλάνε, με αποτέλεσμα να γίνονται εξαιρετικά κουραστικοί. Προσωπικά απαγορεύω από τους μαθητές μου, τους φίλους αλλά και σε γνωστούς μου να αγοράσουν οποιοδήποτε μάθημα από τους Davies, Martin, Hort, Seirawan και Dzindzichashvili. Υπάρχουν βέβαια και οι σοβαροί προπονητές όπως ο κ. Daniel King, ο κ. Adrian Mikhalchishin και ο έλληνας κ. Στράτος Γρίβας· από τους οποίους έχω μάθει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία χρησιμοποιώ στα παιχνίδια μου.
Γ3) Ασκήσεις. Για τους περισσότερους προπονητές σκακιού η δουλειά τους τελειώνει μόλις πουν αυτό που έχουν να πουν, χωρίς να ενδιαφέρονται πραγματικά για το πόσο έχουν καταλάβει οι μαθητές τους αυτό που είπαν. Επίσης δεν ενδιαφέρονται να δώσουν κάποια άσκηση ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να αφομοιώσουν το μάθημα. Δεν είναι τυχαίο που βλέπετε στις σειρές μαθημάτων του Ίγκορ εκατοντάδες παραδείγματα.
Γ4) Εφαρμογή του μαθήματος στην πράξη. Γιατί είναι άλλο πράγμα να σχολιάζεις απλός μια παρτίδα για διασκέδαση και άλλο πράγμα είναι να μαθαίνεις κάποιες νέες τεχνικές που εφαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Δ) Κάποιοι άλλη φίλοι μου λένε ότι είναι απατεώνας και απλός ένας καλός διαφημιστής.
Δ1) Διαφωνώ κάθετα και με τα δύο. Δεν είναι απατεώνας διότι είναι ένας από τους ελάχιστους, για να μην πω ο μοναδικός, προπονητές σκακιού ο οποίος δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Δηλαδή εάν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό που αγόρασε μπορεί να ζητήσει τα χρήματά του πίσω. Εάν δεν βελτιωθείς άμεσα μελετώντας τα μαθήματα θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου.
Δ2) Δεν είναι διαφημιστής, είναι σκακιστής! Απλά γνωρίζει πολύ καλά αυτό που κάνει και προβάλει τα κύρια σημεία όπου ο μαθητής πρέπει να δείξει προσοχή.

Ε) Και τέλος το πιο σημαντικό. Η νέα σειρά μαθημάτων, «υπολογίστε μέχρι το ματ» , απευθύνεται σε σκακιστές με ΕΛΟ παραπάνω από το 1600-1700. Επίσης απευθύνεται σε σοβαρούς μαθητές, που θα πάρουν δηλαδή τα μαθήματα και θα τα μελετήσουν σοβαρά! Σοβαρή μελέτη σημαίνει επικεντρώνομαι μια – δύο ώρες καθημερινά στο μάθημα, με κλειστή την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το κινητό. Συγκεντρώνομαι σε κάθε άσκηση ξεχωριστά και προσπαθώ να την λύσω χρησιμοποιώντας το σύστημα σκέψης που έμαθα από το μάθημα.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να συνεχίσετε απλός να διασκεδάζετε με το σκάκι λύνοντας τακτικά χτυπήματα με τυχαία σειρά, ή να διαβάσετε αυτά που έχει να πει ο γρανκμέτρ για τα τακτικά χτυπήματα…

Επιμελείται ο κ. Ίγκορ Σμίρνοβ

Υπολογίστε Μέχρι το ΜΑΤ

Η νέα σειρά μαθημάτων «υπολογίστε μέχρι το ματ» έχει κυκλοφορήσει!

Αλλά πριν προχωρήσουμε στην ιστοσελίδα του, παρακαλώ, διαβάστε τις ειδικές προσφορές σε αυτό το μπλογκ.



<< "Το θέλω τώρα!" >>

Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων μου για την τακτική, τον υπολογισμό και την απεικόνιση βαριαντών. (Σημείωση: Βαριάντα είναι μια σωστή σειρά κινήσεων. Εάν έχετε και άλλες άγνωστες λέξεις μπορείτε να επισκεφθείτε το «σκακιστικό γλωσσάριο» πατώντας εδώ.  ) Στην εποχή μας κυριαρχεί το δυναμικό σκάκι· έτσι θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτή την νέα μόδα εάν θέλετε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Η νέα σειρά μαθημάτων περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ένα άλμα στη νέα γνώση!

Κατά τη διάρκεια των 5 πρώτων ημερών - μέχρι Πέμπτη 24 Μαΐου - θα υπάρξουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για τους τακτικούς μαθητές μου.

------------->

1) 10 δολάρια έκπτωση! Πραγματικά έχω ορίσει μια μικρότερη τιμή αγοράς σε σχέση με την πραγματική αξία των μαθημάτων, γι’ αυτό δεν μπορώ να κάνω μεγαλύτερη έκπτωση.
Από την άλλη πλευρά, η πιθανότητα να αυξηθεί η συνηθισμένη τιμή στο μέλλον, είναι μεγάλη. Έτσι, αν σας ενδιαφέρουν τα μαθήματα, είναι καλύτερα να τα αγοράσετε τώρα.

-> Κάνοντας μια πληρωμή στο διαδίκτυο (μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal), θα δείτε μια γραμμή "Αν έχετε κωδικό κουπονιού, εισάγετε εδώ". Σε αυτό το σημείο πατήστε STUDENT.
Μετά από αυτό συνεχίστε κανονικά την διαδικασία και η τιμή θα μειωθεί αυτόματα. (Σημείωση: μπορείτε να διαβάσετε και ένα παλαιότερο άρθρο για το πώς να αγοράσετε κάτι online. Παρακαλώ πατήστε εδώ )

-> Αν επιθυμείτε να κάνετε μια πληρωμή μέσω Western Union ή τραπεζικό λογαριασμό – με έκπτωση 10 δολάρια από το ποσό, παρακαλώ αναφέρετε το κωδικό μειωμένης τιμής STUEDNT στο μήνυμα που θα μου στείλετε μέσο αυτής της διαδικασίας πληρωμής.

------------>

2) Κατά τη διάρκεια αυτών των 5 πρώτων ημερών μπορείτε να πάρετε τα 4 μεγάλα μπόνους – δώρα, εκτός από το κυρίως πιάτο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.



<< "Το θέλω τώρα!" >>

Μετά την 24η Μαΐου, κατά πάσα πιθανότητα θα διαγράψω κάποια μπόνους - δώρα από το πακέτο ή θα αυξηθεί η συνολική τιμή. Εν πάση περιπτώσει, κατά τη διάρκεια αυτών των 5 ημερών, μπορείτε να τα αποκτήσετε στα σίγουρα (και δωρεάν :)).

Θα βρείτε περιγραφές των δώρων πατώντας εδώ. 

-------------- >

3) Θα πρέπει να έχετε μια σωστή σειρά μάθησης. Η στρατηγική είναι η βάση των γνώσεων. Θα πρέπει αρχικά να μελετήστε στρατηγική και έπειτα να πάτε στην τακτική.
Γι 'αυτό δεν συνιστάται η νέα σειρά μαθημάτων σε όσους δεν έχουν μελετήσει κάποια από τις προηγούμενες σειρές μαθημάτων μου «τα μυστικά των γκρανμέτρ»  ή το grandmasters positional understanding
Παράλληλα, ίσως να είσαι ενθουσιασμένος για τα νέα μαθήματα, και δεν θέλεις να χάσεις αυτές τις ειδικές προσφορές. Γι 'αυτό έχω μια μοναδική λύση ειδικά γι’ αυτούς τους μαθητές. Μπορείτε να αγοράσετε μια από τις προαναφερθείσες στρατηγικές σειρές + τη νέα σειρά μαθημάτων με μειωμένη τιμή.

1. Χρησιμοποιήστε το κωδικό έκπτωσης STUDENT (για να έχετε 10 δολάρια έκπτωση), ενώ αγοράζετε τα νέα μαθήματα «υπολογίστε μέχρι το ματ»

2. Στην τελευταία σελίδα της αγοράς σας, θα λάβετε οδηγίες για να αποκτήσετε έκπτωση 20% για τις στρατηγικές σειρές μαθημάτων μου.

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για όσους θέλουν να πάρουν 2 μαθήματα (νέα μαθήματα + στρατηγικά μαθήματα), αλλά δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Εάν δεν έχετε καμία από τις πλήρεις σειρές μαθημάτων μου - τώρα είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος για να μπείτε στο πάρτι! 

------------- >

Όλοι αυτοί οι ειδικοί όροι θα λήξουν την Πέμπτη 24 Μαΐου!
Μην χάσετε την ευκαιρία!

<< "Το θέλω τώρα!" >>

Υ.Γ. Εάν είστε ήδη ένας ευτυχής κάτοχος της νέας σειράς μαθημάτων, παρακαλώ πείτε μας τη γνώμη σας με κάποιο σχόλιο. :) Οι υπόλοιποι άνθρωποι θα το διαβάσουν με μεγάλο ενδιαφέρον!







Δεν υπάρχουν σχόλια: