Social Icons

Μπόνους – Δώρα!



Αρχικά, είχα την πρόθεση να σχολιάσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκάκι μεταξύ του Ανάντ και του Γκέλφαντ. Ωστόσο, (με όλο το σεβασμό προς αυτούς τους μεγάλους παίκτες) ο αγώνα τους φαίνεται να είναι αρκετά βαρετός.


Ο Κράμνικ, όταν έπαιζε με τον Ανάντ, προσπάθησε να αποδείξει ότι το 1 ... ε5 (απαντώντας στο 1.ε4) οδηγεί σε ισοπαλία. :) Αυτή τη φορά, ο Ανάντ προσπαθεί να αποδείξει το ίδιο και για το 1.δ4 – δ5


Ας ελπίσουμε ότι τα εναπομείναντα παιχνίδια θα έχουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο.

---------------------------------------------------------

Προχωρώντας προς τα εμπρός ... Έχω κάποιες καλές ειδήσεις ​​γι’ σάς! 

Η νέα μου σειρά μαθημάτων "Υπολογισμός Μέχρι το Ματ" θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή, την 20η Μαΐου.

Και για να γίνει η έκπληξη ακόμη μεγαλύτερη και καλύτερη, έχω προσθέσει 4 ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπόνους δώρα εκτός από το «κυρίως πιάτο». Και εδώ είναι το πιο γλυκό κομμάτι: Οι τακτικοί μου μαθητές θα πάρουν εκείνα τα ζουμερά μπόνους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (αλλά αυτά θα είναι διαθέσιμα μόνο για τις πρώτες 5 ημέρες μετά την δημοσίευση των μαθημάτων).
<<ΔΩΡΟ # 1 >>

Έχω φτιάξει ένα βίντεο διάρκειας μιας ώρας, μέσα από το οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε πώς ακριβώς σκέφτεται ένας γκρανμέτρ κατά τη διάρκεια ενός πραγματικού παιχνιδιού.

Όχι, αυτό δεν είναι όπως τα βίντεο που θα βρείτε στις συλλογές DVD "Τα Καλύτερα Παιχνίδια μου" συλλογή DVD από τους καλύτερους παίκτες, οι οποίοι σας βομβαρδίζουν με τη μία βαριάντα έπειτα από την άλλη. Αυτό είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι διδακτικό.

Θα σας δείξω ακριβώς πως σκέφτονται οι γκρανμέτρ και ΠΩΣ βρίσκουν τις σωστές κινήσεις!

<< ΔΩΡΟ # 2 >>

Το επόμενο στη λίστα είναι μια δική μου συλλογή των "Καλύτερων Παιχνιδιών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ειδικά για προπόνηση στον υπολογισμό βαριαντών". Θα αναλύσουμε τις πιο δύσκολες θέσεις σε αυτά τα παιχνίδια. Και θα μάθετε πώς να παίζετε σε δύσκολες και περίπλοκες θέσεις με αυτοπεποίθηση. Έπειτα από αυτή την προπόνηση θα είναι πιο εύκολο να παίζετε πρακτικά παιχνίδια και να αναλύετε θέσεις!



<< ΔΩΡΟ # 3 >>

Θα πάρετε όλες τις τακτικές θέσεις από το πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.

Είναι καλό να αναλύουμε τα παιχνίδια του Μόρφυ, του Αλιέχιν, και άλλων πιο παλιών παιχτών, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές… Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε.

Οι άνθρωποι πήγαν στο διάστημα ... και έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος στο σκάκι από τότε.

Θα πρέπει να μελετήσουμε σύγχρονα παραδείγματα. Και αυτό ακριβώς είναι που θα πάρετε σε αυτό το δώρο. Έχουμε αναλύσει όλα τα παιχνίδια από το EURO του 2012, και έχουμε διαλέξει ΟΛΟΥΣ τους εκπληκτικούς συνδυασμούς και τις τακτικές θέσεις που παίχτηκαν. (Καίσαρης , σημείωση: Γι’ αυτό μπορώ να σας υποσχεθώ προσωπικά ότι αληθεύει) 

 
Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα!  Εδώ είναι ένα ακόμη δώρο:
<< ΔΩΡΟ # 4 >>

Τα καλύτερα επιθετικά παιχνίδια από τους πιο επιθετικούς παίχτες.

Έχω επιλέξει τους καλύτερους σύγχρονους επιθετικούς παίκτες και έχω ξεχωρίσει τις καλύτερες επιθετικές τους στιγμές! Τώρα μπορείτε να μελετήσετε τα καλύτερα από τους καλύτερους: οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές επίθεσης από τους σύγχρονους ισχυρούς παίκτες!

Αυτά τα παιχνίδια θα κάνουν τη μελέτη σας ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ και ΧΡΗΣΙΜΗ!

-----------------------------------

Τώρα θα πρέπει να φύγω. Θέλω να τελειώσω την σειρά μαθημάτων τη μέρα που σας υποσχέθηκα!  
Τα λέμε την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: