Social Icons

Σκάκι για όλους


Επιτυχή μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την πρώτη εκδήλωση σκάκι που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, για φέτος, και πιο συγκεκριμένα στο κυλικείο του κ. Λεύτερη, δίπλα στην βιβλιοθήκη.

Πολλοί έπαιξαν αλλά ακόμη πιο πολλοί παρακολουθήσαν μερικές παρτίδες. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Πέμπτη στις 13:00 το μεσημέρι, ώστε να γίνει σε όλους μια ευχάριστη συνήθεια.
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, όμως οι αρκετοί φοιτητές που πέρασαν να ζητήσουν πληροφορίες, να μάθουν να παίζουν και να απολαύσουν μια μάχη στα μαύρα και άσπρα τετράγωνα είναι ένας θετικός οιωνός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η προσπάθεια μπορεί να πετύχει!
Το βάρος από εδώ και πέρα πρέπει να πέσει στους ενεργούς σκακιστές του πανεπιστήμιου, τον Γιώργο, τον Διονύση και τον Αντρέα, που με την σειρά τους θα πρέπει να κάνουν μερικά βήματα για την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία του Σ.Σ.Π.Ι. Για αρχή υποσχέθηκαν ότι θα βρουν τον γυμναστή, κ. Αντώνη, θα ενημερώσουν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και θα καλέσουν τους φίλους τους στο κυλικείο την επόμενη Πέμπτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: