Social Icons

Φέτος ψηφίζουμε Πάλαιρο!


Τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο είναι δίπλα μας αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και να τα δούμε! Γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι οι τοπικοί σκακιστές παραπονιόμαστε ότι δεν μπορούμε να παίξουμε επίσημες παρτίδες, ότι δεν υπάρχουν καλά σκακιστικά τουρνουά στην περιοχή μας, ότι είναι δύσκολο να παίξουμε με καλούς παίχτες και ότι είναι δύσκολο να ταξιδεύουμε μακριά…

Αυτά όμως γινόταν μέχρι χθες! Από φέτος μπορούμε να συμμετέχουμε στο διεθνές τουρνουά της Παλαίρου. Ένα τουρνουά που γίνεται ειδικά για όσους μένουν στην δυτική Ελλάδα. Όπως σχεδόν όλα τα καλά καλοκαιρινά σκακιστικά τουρνουά έχει ένα ευέλικτο αγωνιστικό πρόγραμμα ώστε να μπορούμε να συνδυάσουμε τις δίκοπες, με θάλασσα και σκάκι!
Ένας από τους πιο δελεαστικούς λόγους για να επισκεφθεί κάποιος το τουρνουά είναι το πακέτο φιλοξενίας, δηλαδή 187 ευρώ το άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με πρωινό για επτά διανυκτερεύσεις!
Επίσης όποιος διαμείνει στο ξενοδοχείο δεν θα πληρώσει το παράβολο του τουρνουά που ανέρχεται στα 50€.
Η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης βρίσκεται εδώ. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Δευτέρα 14 Μαίου 2012. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας. Γι’ αυτό είναι καλό να ξεχάσουμε για λίγο της Ελληνικές μας συνήθειες, δηλαδή να μην το αφήσουμε για την τελευταία στιγμή, να διαβάσουμε την προκήρυξη στα Ελληνικά πατώντας εδώ και να συμμετέχουμε ενεργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: