Social Icons

Πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού


            Με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων αθλητών ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού την Κυριακή 20 Μαΐου, στο Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών. Συμμετείχαν παίχτες με τίτλο, αρκετοί ισχυροί τοπικοί παίχτες καθώς και παιδιά. Αν και τα περισσότερα παιδιά φοβούνται να παίξουν με τους μεγάλους αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να το βλέπουν ως μια μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν να ισχυρότερους παίχτες και να μάθουν από αυτούς. Φυσικά στο πρωτάθλημα υπήρχαν ξεχωριστά μετάλλια για τα παιδιά.

            Ο κ. Χ. Τζέγκας μαζί με τις δύο του κόρες τίμησαν με την αγωνιστική παρουσία τους την Κυριακάτικη σκακιστική γιορτή, που έλαβε χώρα στο Σκακιστικό Σύλλογο. Ο κ. Νότσικας, αν και με το υψηλότερο Ελληνικό ΕΛΟ, δεν κατάφερε να παίξει στους δύο πρώτους γύρους και έτσι έμεινε έξω από την διεκδίκηση των επάθλων. Τελικά καταφέραμε να κάνουμε το μοναδικό μετρ, που ζει στα Γιάννενα, να παίξει σκάκι· όμως αποδείχτηκε αρκετά «σκουριασμένος» χάνοντας μερικές κρίσιμες παρτίδες.
            Από την άλλη μεριά ο κ. Βασίλης πήρε διπλή χαρά μιας και οι δύο μαθητές του, η Άρια και ο Γεράσιμος, κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια το μετάλλιο του πρώτου κοριτσιού και του πρώτου παιδιού κάτω των δεκατεσσάρων. Στην τελική γενική κατάταξη πρώτος βγήκε ο Α. Καίσαρης, δεύτερος ο κ. Γ. Παπαγεωργίου και τρίτος ο κ. Θ. Μπάσιος. Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα πατώντας εδώ.





























1 σχόλιο:

Kesaris είπε...

http://gmsmirnov.com/last-chance/#more-908