Social Icons

Φωτογραφίες




Τα τεχνικά προβλήματα λύθηκαν και πλέον μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το τουρνουά!

Αρχή-διαιτητής ή επικεφαλής διαιτητής ονομάζετε ένας διαιτητής που συντονίζει τους υπόλοιπους. Δηλαδή σε ένα σχολικό πρωτάθλημα όπου υπάρχουν 10-15 διαιτητές είναι απαραίτητο να υπάρχει και ένας αρχή-διαιτητής. Τώρα στο εσωτερικό των Ιωαννίνων όπου ο μοναδικός διαιτητής είναι ο κ. Παργινός, νομίζω δεν χρειάζεται να αυτοαποκαλείτε αρχή-διαιτητής. Σας συμβουλεύω να τον φωνάζετε αρχή-διαιτητή ή  κ. Παργινέ, γιατί αλλιώς θυμώνει.



Μερικοί παίχτες δεν κρατιόταν και μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες παρτίδες το έριξαν στο μπλιτς – γρήγορο σκάκι. Γενικά σας συμβουλεύω, με την ιδιότητα του προπονητή, να μην παίζετε μλιτς πριν από μια επίσημη παρτίδα. Στην επίσημη παρτίδα πρέπει να «μπείτε βαθιά στην θέση», να κάνετε πλήρη ανάλυση, να υπολογίσετε συνέχειες κτλ. Με το μπλιτς βλέπουμε πιο επιφανειακά την θέση και καλλιεργούμε την συνήθεια της προχειρότητας.
Εδώ βλέπουμε τον Μπένι να εφαρμόζει την στρατηγική «σκούφος». Η ιδέα είναι να διατηρείτε ο εγκέφαλος σε υψηλή θερμοκρασία για να λειτουργεί καλύτερα. Στον πρώτο γύρο, η συγκεκριμένη στρατηγική δεν απέδωσε, γι’ αυτό αναμένουμε κάτι νέο στους επόμενους γύρους…






Ο Γιώργος σηκώνει το χέρι του και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του… Θα χειροδικήσει; Θα δείξει τα μπράτσα του;;;
Όχι απλά σηκώνει τα μανίκια του και ετοιμάζετε να τα δώσει όλα στον αγώνα που θα ακολουθήσει…
























Δεν υπάρχουν σχόλια: