Social Icons

ANCL Βροχή η κάρτες!


Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε η δέκατη πέμπτη χρονια στο ANCL και αυτό προκάλεσε αρκετές επιπλοκές σε αρχηγούς και παίχτες.


  • Μέχρι την Τετάρτη στις 21:00, ώρα Γερμανίας, έχουν περιθώριο να δώσουν την σύνθεση της ομάδας οι αρχηγοί. Αν δεν το κάνουν μέχρι τότε, θα ισχύει η προηγούμενη σύνθεση.
  • Οι παίχτες θα έχουν δικαίωμα να κανονίσουν το παιχνίδι τους μέχρι την Παρασκευή στις 21:00, ώρα Γερμανίας. Αν κάποιος δεν κανονίσει τον αγώνα του μέχρι τον προκαθορισμένο χρόνο, τότε χάνει το παιχνίδι και παίρνει και κίτρινη κάρτα. Όταν οι παίχτες κανονίσουν το παιχνίδι, πρέπει να το ανακοινώσουν στον πίνακα αγώνων, και οι δυο. Αν δεν το κάνουν τότε δέχονται κίτρινη κάρτα και οι δυο! Ο νικητής πρέπει να ανακοινώσει το αποτέλεσμα στον πίνακα αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο παίχτης με τα λευκά κομμάτια είναι υποχρεωμένος να ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Πολύ κουραστικό ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είχα ειδοποιήσει όλους τους παίχτες ότι ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα, όμως οι αλλαγές των κανονισμών και το πρωτάθλημα βορειοδυτικής Ελλάδας, έφεραν τα πάνω κάτω. Ο Pappas  και ο Anelehtos δεν κανόνισαν τα παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να δεχτούν κίτρινες κάρτες.
Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: