Social Icons

ΕΛΟ-δότες!!!


Αιμοδότες είναι αυτοί που οικειοθελώς δίνουν λίγο από το αίμα τους για καλό σκοπό. ΕΛΟ-δότες είναι αυτοί που σκορπάνε την βαθμολογία ΕΛΟ τους δεξιά και αριστερά. Τώρα θα μου πείτε δικό σας είναι το ΕΛΟ και ό,τι θέλετε το κάνετε αλλά σκεφτείτε λίγο και εμάς τους φίλους σας!
Πρώτος με 6 βαθμούς, 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Άμφισσας, τερμάτισε ο Ε. Κουρούσης. Ακολούθησε ο Α. Γκόγκολης με επίσης έξι βαθμούς και τρίτος ο Κ. Κοκόλιας.
Ο Α. Μπενάτσης ξεκινώντας από την 15 θέση της αρχικής κατάταξης τερμάτισε στην 16 με 3,5 βαθμούς και ασταθή πορεία. Τα αναλυτικά του αποτελέσματα βρίσκονται εδώ. 
Ο Μ. Παππάς ξεκινώντας από την 6η θέση έκανε μια απίστευτη βουτιά τερματίζοντας στην 21η θέση (!) με τρεις βαθμούς και απώλειες 32 μονάδων ΕΛΟ.  Τα αναλυτικά του αποτελέσματα βρίσκονται εδώ.
Σύμφωνα με την αγωνιστική φόρμα των δύο παιχτών μια νέα θέση ανοίγει στην ομάδα του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών. Προβλέπω ο Μηχαίλ να φοράει την φανέλα του αναπληρωματικού και ο Αλέξανδρος να φοράει το νούμερο 1!

Δεν υπάρχουν σχόλια: