Social Icons

Χριστουγεννιάτικη προσφορά!


Σε λίγες μέρες φτάνουν οι γιορτές και θα σκέφτεστε τι δώρο να πάρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι λοιπόν μαζί με τον συνεργάτη μου Ι. Σμίρνοβ αποφασίσαμε να κάνουμε έκπτωση στις δύο μεταγλωττισμένες σειρές μαθημάτων, «τα μυστικά των γκρανμέτρ» και «το εργαστήριο ανοιγμάτων του γκρανμέτρ».
Ο αείμνηστος Β. Σμίσλοβ, ένας από τους κορυφαίους παίχτες του κόσμου, είχε δηλώσει:


«Ο στόχος μου είναι να κάνω 40 καλές κινήσεις. Εάν ο αντίπαλός μου κάνει κάποιο λάθος θα κερδίσω. Εάν παίξει επίσης 40 καλές κινήσεις το παιχνίδι θα λήξει ισοπαλία. Εάν ο αντίπαλός μου παίξει σαν ιδιοφυΐα, θα χάσω το παιχνίδι.»
Τι θέλει να πει με αυτή την δήλωση; Ποια είναι το συμπέρασμα;
- Μπορούμε να κάνουμε προπόνηση ώστε να αποφύγουμε τα λάθη στο παιχνίδι μας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Ο στόχος της προπόνησης είναι να καταλάβουμε γιατί κάνουμε μια κίνηση ή ποια είναι η καλύτερη κίνηση σε κάποια θέση.
Το χειρότερο και το πιο άτοπο πράγμα που μπορείς να πεις σε κάποιον ή σε κάποια πριν παίξει μια παρτίδα σκάκι είναι: «Να τον κερδίσεις!» ή «Μπορείς να τον κερδίσεις!» κτλ…
Για να παίξουμε σωστά πρέπει να δούμε πώς παίζουν οι καλοί παίχτες. Ενώ όλοι μπορούν να σου που ότι αυτή η κίνηση – π.χ. ο ίππος στο η5 – είναι η καλύτερη κίνηση, ελάχιστοι είναι αυτοί που εξηγούν ή μπορούν να εξηγήσουν γιατί είναι η καλύτερη κίνηση. Αυτό που πραγματικά χεριάζετε να μάθετε είναι μερικοί απλοί αλλά εξαιρετικά ισχυροί κανόνες που ισχύουν σχεδόν πάντα.
Έτσι λοιπόν ο γκρανμέτρ Ίγκορ Σμίρνοβ δημιούργησε την σειρά μαθημάτων «τα μυστικά των γκρανμέτρ» στην οποία εξηγεί πώς σκέφτεται ένας gm κατά την διάρκεια μιας παρτίδας σκάκι. Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από το πόσα απλά πράγματα ισχύουν στο σκάκι και πώς αυτά εφαρμόζονται στο πρακτικό παιχνίδι.



Μπορείτε τώρα να πατήσετε εδώ και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες γι αυτή την σειρά μαθημάτων.
Οι μαθητές που αγόρασαν την σειρά μαθημάτων και την μελέτησαν με σοβαρότητα και συστηματικότητα έκανα μεγάλη πρόοδο εκτινάσσοντας την βαθμολογία ΕΛΟ τους κατά 300 μονάδες!
Η σειρά μαθημάτων απευθύνετε σε παίχτες από 1000 έως 2000 ΕΛΟ. ( Αυτή είναι η επίσημη βαθμολογία που χρησιμοποιεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού. )

Μπορείτε να αγοράσετε από σήμερα έως και την πρωτοχρονιά «τα μυστικά των γκρανμέτρ» με έκπτωση 30%
Παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες στο τέλος της ανάρτησης.

-----------------------------------------------------------------------

O Ηikaru Νakamura είναι ο κορυφαίος Αμερικάνος σκακιστής ο οποίος έχει διακριθεί σε πολλά τουρνουά. Πριν λίγο καιρό έκανε προπόνηση με τον θρυλικό Γκάρι Κασπάροβ! Σε μια δήλωσή του είπε ότι ο Γκάρι έχει κάνει φοβερή προετοιμασία στο άνοιγμα. Το πιο δυνατό του όπλο είναι το ρεπερτόριο ανοιγμάτων και οι γνώσεις του. Ξεκινώντας με μια ευνοϊκότερη θέση, την οποία γνώριζε καλύτερα από τον αντίπαλό του κατάφερνε να έχει υπεροχή στο χρόνο και να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του.
Φυσικά δεν θέλω να συγκρίνω εσάς με τον Κασπάροβ, ούτε να σας παροτρύνω να μάθετε όλη την θεωρία στο άνοιγμα. Γνωρίζω όμως πολύ καλά τι σας απασχολεί, γιατί με απασχολούσε και εμένα το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πώς να αποφύγω τις γρήγορες και επώδυνες ήττες στο άνοιγμα. Πώς να παίξω σκάκι και πώς να βγάλω τον αντίπαλό μου από τον αυτόματο πιλότο… Επίσης πώς να διαβάζω την θεωρία ανοιγμάτων εύκολα, γρήγορα και να θυμάμαι τις κύριες ιδέες.
Εάν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε χιλιάδες, πραγματικά χιλιάδες, αναλύσεις, βιβλία, εκπαιδευτικά βίντεο κτλ τα οποία μιλάνε για το άνοιγμα. Αν προσέξετε το ένα αναιρεί ή προσπαθεί να αντιταχθεί στο άλλο. Κοιτάξτε για παράδειγμα τα dvd που βγάζει η γερμανική εταιρία chessbase. Βγάζει ο ένας κορυφαίος παίχτης κερδίστε με την Σικελική – παίξτε με τα μαύρα και κερδίστε – και βγάζει ένα άλλος κορυφαίος παίχτης πώς να κερδίστε την σικελική – παίζοντας με τα λευκά. Είναι πραγματικά μια κωμικοτραγική κατάσταση…
Το πιο άσχημο είναι ότι αυτοί οι κορυφαίοι παίχτες ξεχνάνε σε ποιους απευθύνονται. Δεν θέλω να σας προσβάλω, αλλά να σας κάνω να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «τι να κάνω ένα άνοιγμα που με οδηγεί σε ένα μικρό πλεονέκτημα;» Γνωρίζετε τι είναι το μικρό πλεονέκτημα; «Τι να κάνω σε μια θέση που έχω το πλεονέκτημα των δύο αξιωματικών;» Είναι σίγουρα πλεονέκτημα ή τελικά είναι καλύτερο που έχω τους ίππους μου;
Πρέπει δηλαδή να πάρετε στα χέρια σας μια σειρά μαθημάτων που να σας εξηγεί ακριβώς πώς να σκέφτεστε στο άνοιγμα, ποιες είναι οι καλές κινήσεις και ποιες όχι, πώς να μελετάτε την θεωρία των ανοιγμάτων με έναν ευχάριστο τρόπο.
Να σας εξηγήσει ποια είναι τα καλύτερα ανοίγματα και γιατί είναι σωστό να τα χρησιμοποιούμε. Πώς να διαβάζουμε ένα βιβλίο και πώς να παίρνουμε μόνο τις χρήσιμες πληροφορίες από αυτό.



Μπορείτε τώρα να πατήσετε εδώ και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες γι αυτή την σειρά μαθημάτων.
Από σήμερα και μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς μπορείτε να αποκτήσετε τη σειρά μαθημάτων «το ρεπερτόριο ανοιγμάτων» με 30% έκπτωση!

            Και οι δύο σειρές μαθημάτων είναι πλήρως μεταγλωττισμένες στα Ελληνικά.

            Ο Ίγκορ Σμιρνοβ είναι τόσο σίγουρος ότι θα σας αρέσουν οι σειρές μαθημάτων αλλά και ότι θα βελτιώσετε σημαντικά το παιχνίδι σας, ώστε σας δίνει την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας σε περίπτωση που δεν θα σας αρέσει το προϊών. Μια καινοτομία που κανένας άλλος προπονητής σκακιού, παγκοσμίως, δεν είναι διαθέσιμος να κάνει.

------------------------------------------------------------

Για να αποκτήσετε τις σειρές μαθημάτων παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο οδηγιών.


1) Για να αγοράσετε τις σειρές μαθημάτων θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Smirnov.
a)      Τα μυστικά των γκρανμέτρ – Πατήστε πάνω στα κίτρινα γράμματα.
b)      Το εργαστήριο ανοιγμάτων του γκρανμέτρ – Πατήστε πάνω στα κίτρινα γράμματα

2) Στην νέα σελίδα που θα ανοίξει, θα δείτε την περιγραφή της σειράς μαθημάτων. Στην αρχή και στο τέλος υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί το οποίο γράφει «click here to order now! Instant download” – Σαν αυτό που βλέπετε στην εικόνα αριστερά. Πατήστε πάνω σε αυτό και θα μεταφερθείτε στην καρτέλα πληρωμής.

3) Εδώ πατήστε πάνω στην πρώτη επιλογή “2checkout (the main way of payment)

4) Στην επόμενη καρτέλα πατήστε το «Bye from 2CO». –Όπως βλέπετε εκτός από τα βασικά κουμπιά οι υπόλοιπες πληροφορίες είναι στα Ελληνικά!-

5) Στην νέα σελίδα που άνοιξε βάλτε την ειδική λέξη -AGGELOS – στο κουτάκι που δείχνει το κόκκινο βέλος. Το κείμενο πριν από το κουτάκι λέει «if you have a coupon code enter it here:» δηλαδή εάν έχετε κάποιο ειδικό κουπόνι τοποθετήστε το εδώ.
Μόλις βάλετε την λέξη κλειδί – κουπόνι  πατήστε το μπλε εικονίδιο κάτω αριστερά που λέει “UPDATE CART” και αυτόματα θα εμφανιστεί η έκπτωση στο προϊών που επιλέξατε. Σας θυμίζω ότι η έκπτωση ισχύει μόνο για τις σειρές μαθημάτων «Τα μυστικά των γκρανμέτρ» και «Το εργαστήριο ανοιγμάτων του γκρανμέτρ» αυτές που είναι μεταγλωττισμένες στα Ελληνικά! Για την αγγλική τους έκδοση δεν ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά.
Μόλις αλλάξει η τιμή, πατήστε το κίτρινο κουμπί continue checkout

 6) Στην νέα καρτέλα συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά.
Μόλις τα συμπληρώσετε, πατήστε το κίτρινο κουμπί continue checkout

7) Στην επόμενη καρτέλα πρέπει να βάλετε την κάρτα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.
Μόλις επιλέξετε, πατήστε το κίτρινο κουμπί continue checkout

8) Στην επόμενη καρτέλα θα χρειαστεί να δώσετε κάποια επιπλέον στοιχεία για την κάρτα σας.

9) Για να ολοκληρωθεί η παραγγελιά σας θα πρέπει να πατήσετε το μεγάλο κίτρινο κουμπί clock here to finalize you order. Πατήστε το μόνο μια φορά και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Η παραγγελιά σας ολοκληρώνετε – δηλαδή χρεώνετε η κάρτα σας – μόνο εάν πατήσετε αυτό το κίτρινο κουμπί επιβεβαίωσης.
Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσο της ηλεκτρονικής κάρτας paypal. Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την paypal, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Μόλις αγοράσετε μια σειρά μαθημάτων θα σας σταλεί αυτόματα στο e-mail σας ένας ειδικός σύνδεσμος για να κατεβάσετε την σειρά μαθημάτων από την ιστοσελίδα του Ίγκορ Σμίρνοβ.

Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία ή τεχνικό πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του e-mail: chessmaster917@yahoo.gr

Βίντεο πώς να αγοράσετε μια σκακιστική σειρά μαθημάτων



Δεν υπάρχουν σχόλια: