Social Icons

Έχεις ταλέντο…;


Τι να γράψει κάποιος την Δευτέρα το πρωί; Για το κορυφαίο τουρνουά που γίνετε στο Λονδίνο ή για την εκδήλωση που έκανε ο Σκακιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων;
Μα φυσικά για τα γεγονότα των Ιωαννίνων! Περισσότερα από 100 άτομα πέρασαν το πρωί της Κυριακής για να παίξουν μια παρτίδα σκάκι, να παρακολουθήσουν άλλες παρτίδες και να πιουν τον καφέ τους. Η καφετέρια my house είναι διακοσμημένη με διάφορα όμορφα graffiti, όπως αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Ελπίζω στο μέλλον να δούμε κάτι και για το σκάκι! :-)
Ο Δ. Ξυλογιάννης, λάτρης του βασιλικού παιχνιδιού, δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει σκάκι και κατέφτασε πρώτος από την Άρτα.
Είχαμε την χαρά να έχουμε μαζί μας τον Πρωταθλητή Αθήνας κ. Ν. Τεπελένη, ο οποίος ήρθε ειδικά στα Γιάννενα για το event του Συλλόγου…
Αν και ο καιρός δεν βοήθησε αρκετά, λόγο βροχής, η αίθουσα με τις σκακιέρες γέμισε. Το πιο θετικότερο όλων στο σκάκι είναι ότι μπορεί να προσελκύσει άτομα από πάρα πολύ μικρή ηλικία, μέχρι και μεγαλύτερους. Η θετική σας συμμετοχή δίνει το έναυσμα στο Σκακιστικό Σύλλογο της πόλης μας να διοργανώσει ξανά παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ακολουθούν φωτογραφίες.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: