Social Icons

Πρωτάθλημα Εφήβων, Κορασίδων Κ/18 Δ. Ελλάδας


Οι καλύτεροι έφηβοι παίχτες, κάτω των 18, από ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα έλαβαν μέρος στα προκριματικά του Πρωταθλήματος Εφήβων νεανίδων για το 2011-12. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο πρώτο δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας στις 27-28 Δεκεμβρίου. Την ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβε ο Σκακιστικός Όμιλος Ηγουμενίτσας και ο Σ.Π.Ζ. Κέρκυρας.
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αρτινός Δ. Ξυλογιάννης, την δεύτερη ο Κερκυραίος Σ. Κολυτάς και την τρίτη ο Α. Μπέμπης από την Ηγουμενίτσας. Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο ο νεαρός Μπέμπης δεν κατάφερε να υπερνικήσει την άμυνα του Αρτινού σκακιστή και έπειτα από μια συναρπαστική μάχη η παρτίδα έληξε ισόπαλη…
Εκτός από το εντυπωσιακό σκακιστικό σχολικό πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Σύλλογος της Κέρκυρας, με περισσότερες από 3.000 συμμετοχές, κατάφερε να δημιουργήσει και ισχυρούς παίχτες. Συγχαρητήρια αξίζουν στον μικρό Σπύρο Κολυτά, ο οποίος έχει κάνει τεράστια πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια και έχει μπει στην λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιού με τους πιο ανερχόμενους και ταλαντούχους νεαρούς σκακιστές!
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες μιας και έχασα την φωτογραφική μου μηχανή.
Για όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.
Ακολουθεί μια παρτίδα του νικητή Δ. Ξυλογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: