Social Icons

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΒορειοΔυτικής Ελλάδος

Θα ήθελα από τη μεριά μου να ευχαριστήσω την ομάδα της Ηγουμενίτσας για τη διοργάνωση των αγώνων και τη φιλική ατμόσφαιρα που δημιούργησε.
Αυτό ήταν το σημαντικότερο, παρά τις όποιες μικρές ελλείψεις ( Ιντερνετ...) και την έλλειψη εμπειρίας στη διοργάνωση παρόμοιων αγώνων. Το επίπεδο ήταν ικανοποιητικό και σίγουρα στο μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο.
Παρόλο που απομένουν τυπικά μερικοί γύροι ακόμη, η ομάδα των Ιωαννίνων έχει κερδίσει ουσιαστικά την πρόκριση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες της ομάδας και ειδικότερα στους μικρούς μας φερέλπιδες σκακιστές!
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Πρόεδρό μας κ. Συγκούνα για την οργάνωση και το συντονισμό όλων των μελών της, καθώς και στον Περιφερειακό Προπονητή κ. Παργινό για το ικανοποιητικό επίπεδο των λιλλιπούτειων παικτών μας.
Να ευχαριστήσω επίσης τους παίχτες κ. Παππά ,κ. Παπαγεωργίου ,κ. Αγγουρίδη ,κ. Παπαθανασίου ,κ. Ζιοβίρη για τη συμβολή τους καθώς και τους παίχτες και προπονητές του συλλόγου κ. Μπάσιο και κ. Καίσαρη ( ο Άγγελος αν και άλλαξε χρώματα φανέλας πάντα παραμένει πολύτιμο στέλεχος του συλλόγου).
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και το συμπαίκτη μου κ. Τζότζολη για το ταξίδι που έκανε και τις ώρες που διέθεσε, προκειμένου να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου.
Αυτοί οι αγώνες πάντα αποτελούν ευκαιρία για τις τοπικές ομάδες να ανταμώσουν και να συναγωνιστούν μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.
Αυτό το πολύτιμο μήνυμα ελπίζουμε να πέρασε στο μυαλό και τις συνειδήσεις όλων μικρών και μεγάλων.
Είναι μια μικρή γιορτή στην οποία δεν χωράνε οποιεσδήποτε κακεντρεχείς απόψεις και ανώριμες συμπεριφορές.

Ν Τεπελένης


Ακολουθούν φωτό από τους αγώνες






















Δεν υπάρχουν σχόλια: