Social Icons

Forza Μήτσο!


Σημαντική νίκη πέτυχε χθες ο Δ. Μαστροβασίλης επί του D. Svetushkin, με τα μαύρα και μπήκε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Σήμερα αγωνίζεται με τα λευκά εναντίων του S. Dragan.

Οι άλλοι δύο Έλληνες, Γαλόπουλος και Σταθόπουλος δεν τα κατάφεραν χθες όμως ακόμη έχουν αρκετές πιθανότητες να πετύχουν θετικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσουν μια νόρμα.

Οι υπόλοιποι Έλληνες είναι λίγο «χλιαροί» και δεν έχουν πετύχει κάτι σημαντικό στην βαθμολογία. Για παράδειγμα ο Ν. Τεπελένης έχει καταφέρει να αποσπάσει - πετύχει 5 ισοπαλίες σε 7 αγώνες, αγωνιζόμενος με λίγο καλύτερους ή λίγο χειρότερους αντιπάλους. Κατά την γνώμη μου αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να διεκδικήσει το ανοιχτό πρωτάθλημα Ελλάδας ή τουλάχιστον μια θέση στο κλειστό πρωτάθλημα Ελλάδας.

Τα μπέρδεψε λίγο ο Svetushkin και δεν έδειχνε σίγουρος αν θέλει να επιτεθεί στο κέντρο ή στην πτέρυγα της βασίλισσας ή στην πτέρυγα του βασιλιά. Προσπάθησε να ανοίξει το κέντρο πριν ενεργοποιήσει τα κομμάτια του. Ο Δημήτρης του έφαγε ένα πιόνι και στην 34η κίνηση με έναν ωραίο συνδυασμό καθοδήγησης του βασιλιά κέρδισε την διαφορά και το παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: