Social Icons

Ρουά κατ!!!


Όχι ρουά ματ… αλλά “ρουά κατ” έκανε ένας Γάλλος σκακιστής που παρουσιάστηκε μεθυσμένος και λιποθύμησε ύστερα από 11 κινήσεις σε διεθνές τουρνουά στην Kolkata! Έκανε κίνηση ματ τελικά ο συμπαθέστατος Vladislav Tkachiev…
 Ο πρωταθλητής Vladislav Tkachiev, 35 ετών, παρουσιάστηκε στον αγώνα κατά του Ινδού αντιπάλου του, Praveen Kumar, σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούσε ούτε να καθίσει στην καρέκλα του, έως ότου ακούμπησε το κεφάλι του στο τραπέζι και αποκοιμήθηκε.

Τα δημοσιεύματα στον ινδικό τύπο παρέθεταν φωτογραφίες του σκακιστή, 58ος σε παγκόσμια κατάταξη, καθώς και των διοργανωτών που κατέβαλαν μάταιες προσπάθειες προκειμένου να τον ξυπνήσουν!

Η νίκη δόθηκε στον Ινδό Praveen Kumar λόγω τεχνικών λόγων, καθώς ο VladislavTkachiev αδυνατούσε να ολοκληρώσει τις κινήσεις του σε διάστημα 1 ώρας και 30 λεπτών.

Ωστόσο, ο παίκτης, αφού έλαβε τις απαραίτητες συστάσεις και επιπλήξεις εκ μέρους των διοργανωτών για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, θα έχει τη δυνατότητα να μετάσχει στους υπόλοιπους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: