Social Icons

Τουριστικός ή Σκακιστικός προορισμός ;


«1ο OPEN CHESS TOURNAMENT- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2011»
Το πανέμορφο Καρπενήσι στις 1-2-3-4 Σεπτέμβρη 2011, υποδέχεται 120 σκακιστές και σκακίστριες από όλη την Ελλάδα, στο 1o ανοικτό πρωτάθλημα σκάκι. Μεταξύ τους μεγάλα ονόματα όπως ο GM Σπύρος Σκέμπρης , ο IM Ηλίας Κουρκουνάκης, ο FM Αλέξανδρος Γκόγκολης, ο Κλεάνθης Βαφειάδης κ.α.               Ήδη μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών βρίσκεται σε λίστα αναμονής γεγονός που οφείλεται τόσο στο ότι  το Καρπενήσι  αποτελεί ισχυρό τουριστικό πόλο έλξης όσο και στις άριστες συνθήκες φιλοξενίας των αθλητών και αθλητριών στα ξενοδοχεία της περιοχής.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ δημοτικού σχολείου, σε δύο ομίλους,  με Ελβετικό σύστημα  6 γύρων, με  χρόνο σκέψης 75΄ για την ολοκλήρωση της παρτίδας και 30΄΄ για κάθε κίνηση και με διεθνή αξιολόγηση.
 
Τους αγώνες θα συμπληρώσουν οι περιηγήσεις στο όμορφο Καρπενήσι με παράλληλη περιβαλλοντική και ιστορική διερμηνεία, πεζοπορικές διαδρομές, τοξοβολία , κ.α.  με πρωτοβουλία των επιχειρήσεων εναλλακτικού  τουρισμού της περιοχής, προβολή σκακιστικής ταινίας και  σεμινάριο προπονητικής με τον Η. Κουρκουνάκη, ψυχολόγο, συγγραφέα και προπονητή σκάκι,  δείπνο και μουσική βραδιά.
Τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων βρίσκονται στον σκακιστικό ιστότοπο :
http://chess-results.com/fed.aspx?lan=1&fed=GRE

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ολόκληρη η προκήρυξη στις ιστοσελίδες
www.esske.net                solamias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: