Social Icons

Σεμινάριο για προπονητές

Σεμινάριο για προπονητές
Σ.Ο. Παγκρατίου – Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής
Ιούνιος 2011
 
Προκηρύσσεται σεμινάριο για προπονητές  από τον Σκακιστικό Όμιλο Παγκρατίου και τον Σκακιστικό Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο Καισαριανής με τον Διεθνή Μαιτρ προπονητή - συγγραφέα - ψυχολόγο Ηλία Κουρκουνάκη.
 
Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι έξι ώρες και θα πραγματοποιηθεί σε δύο Κυριακές 05 Ιουνίου και 12 Ιουνίου από στις 10:30 έως 01:30 στο Σκακιστικό Όμιλο Παγκρατίου Ζηνοδότου 22, Παγκράτι.
 
Στο σεμινάριο θα εξεταστούν θεωρία της προπονητικής και εκπαιδευτική ψυχολογία. Μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα, θα αναλυθούν τα σημαντικότερα πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές. Θα παρουσιαστεί μεθοδολογία προετοιμασίας μιας προπόνησης (με πρακτική εξάσκηση την εβδομάδα ανάμεσα στις δύο συναντήσεις) και εναλλακτικοί τρόποι επεξεργασίας σκακιστικού υλικού. Στην διάρκεια και στην ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα μοιραστεί σχετικό έντυπο υλικό.
 
Το παράβολο της συμμετοχής ορίζεται στα 25 € και προβλέπεται να μειωθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών αφού αφαιρεθούν τα έξοδα του σεμιναρίου.
 
Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Γερούκαλη Αθανάσιο τηλ. 6977236944 και στο admin-sop-smaok@googlegroups.com έως 01 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: