Social Icons

Χρόνια πολλά!!!


Ήδη έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την πρώτη ανάρτηση του μπλοκ! Από αυτή την ευχάριστη πρώτη ανάρτηση όπου η ομάδα των Ιωαννίνων με τους Καίσαρη, Βάσσιο, Σιγκούνα και Ζιορίρη σήκωσε το κύπελλο Β.Δ. Ελλάδας στην Κεφαλονιά.
Αρκετά έγιναν μέσα σε αυτόν τον χρόνο και θέλαμε να κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή. 
 Κυπελούχος και φέτος ο Σ.Ι.Σ. ! 

Τα Γιάννενα στην Α Εθνική!

Άσκηση

Σεμινάριο προπονητών

Εορταστική σκακιστική πίτα 2011

Δώσε σαχ, μπορεί να είναι και… ΜΑΤ!!!

Ο μετρ αναλύει!

Γενναίος ή παράτολμος;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω:

Πρωταρχικά τον φίλο κ. Βασίλη Ζαβέρδα που χωρίς την βοήθεια του στο στήσιμο του μπλοκ καθώς και τις πολύτιμες πληροφορίες του, δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα.
Τον καλύτερο παίχτη των Ιωαννίνων, τον πρωταθλητή Αθήνας και φίλο κ. Νικόλα Τεπελένη για τις αναρτήσεις του, τα σχόλια του και τις παρτίδες που δημοσίευσε.
Τον προπονητή του σκακιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων, τον μετρ και φίλο κ. Βασίλη Παργινό για τις συμβουλές του και τις παρτίδες με ανάλυση που μας έστειλε να δημοσιεύσουμε.
Τον πρόεδρο του Σκακιστικού Συλλόγου Ζήνωνας της Γλυφάδας, τον άριστο λύτη σκακιστικών προβλημάτων και φίλο κ. Παναγή Σκλαβούνο, για τις πληροφορίες που μας έστειλε σχετικά με τους αρχαίους σκακιστές.
Το αντιπρόεδρο του Σκακιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων, φωτογράφο, δημοσιογράφο και φίλο κ. Βασίλη Τσίουρη, για τις πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσε και που συνεχίζει να μου δίνει, για δημοσιογραφικά θέματα και θέματα έκφρασης.
Την φίλη κα. Ζέτα Γράψα, τους φίλους κ. Αλέξη Παπαθανασίου και κ. Δημήτρη Κολυτά, για τις αναρτήσεις που κάνανε στο μπλοκ και για την βοήθεια τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την παρακολούθηση του μπλοκ. Χωρίς εσάς, τους αναγνώστες, δεν θα είχε κάποιο λόγο ύπαρξης το μπλοκ.

Θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να είμαστε ακόμη καλύτεροι και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Θα ήταν πολύ θετικό αν μας στέλνατε μερικές σκέψεις σας, μερικές προτάσεις σας και μερικές ιδέες σας, ως σχόλια σε αυτή την ανάρτηση ή μέσο e-mail στο chessmaster917@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: