Social Icons

Δωρεάν προπόνηση


Το διαδίκτυο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ανταλλάσσοντας απόψεις ή μαθαίνοντας νέα πράγματα. Εκτός από πολλά σκουπίδια μπορούμε να βρούμε πραγματικά πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά σκουπίδια, εννοώ πολλές ιστοσελίδες ή υλικό το οποίο εκτός από ανώφελο μπορεί να είναι βλαβερό.

Τα περισσότερα σκουπίδια δημιουργούνται από ανθρώπους που δεν θέλουν να αφιερώσουν χρόνο σε αυτό που κάνουν ή δεν θέλουν να βελτιωθούν. Όμως ανάμεσα σε αυτά τα σκουπίδια υπάρχουν και μερικά διαμάντια!
(Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο δεν περιαυτολογώ για το συγκεκριμένο blog)
Ο λόγος γίνεται για το κανάλι, στο “you tube” του κ. Ν. Κίνγκ. Ο D. King είναι επαγγελματίας προπονητής σκακιού και παρουσιαστής – σχολιαστής σκακιστικών τουρνουά. Έχει δημιουργήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά DVD, δηλαδή σειρές μαθημάτων, καθώς και μερικές ταινίες ώστε να προωθήσει το σκάκι. Μιλάει απλά και κατανοητά. Απευθύνετε κυρίως σε παίχτες με ΕΛΟ 1500 – 2000.
Έχει δημιουργήσει μια σειρά από ασκήσεις και της παρουσιάζει δωρεάν (!) στο κανάλι του, στο you tube. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε και να εγγραφείτε εκεί. Δυστυχώς το κανάλι είναι μόνο στα Αγγλικά.
Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μερικά δωρεάν μαθήματα από έναν GM, αλλά και να κάνετε λίγη εξάσκηση στα Αγγλικά σας, σας προτείνω να επισκεφθείτε εδώ. 

Ακολουθεί ένα μάθημα από τον King.

Δεν υπάρχουν σχόλια: