Social Icons

Το επόμενο επίπεδο στο σκάκιΘέλετε να κερδίζετε πολλές παρτίδες σκάκι;

Θέλετε να μάθετε πώς σκέφτονται οι καλοί παίχτες κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας;

Θέλετε vα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την τακτική και την στρατηγική υπέρ σας;

Τότε καλώς ήρθατε στη νέα σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι»!Εάν με γνωρίζετε ήδη και θέλετε να παραγγείλετε τη σειρά μαθημάτων, επικοινωνήστε μαζί μου.


Για να δείτε την φόρμα επικοινωνίας, παρακαλώ πατήστε εδώ.  Εναλλακτικά στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα, e-mail στο chessmaster917@yahoo.gr
 
Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τα περιεχόμενα της σειράς μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι».


Σημείωση: Η σειρά μαθημάτων απευθύνεται σε παίχτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο σκάκι. Από το επίπεδο του αρχάριου έως και σε παίχτες με 1400 ΕΛΟ. (Το ΕΛΟ είναι η επίσημη βαθμολογία που χρησιμοποιείται στο σκάκι, ώστε να ορίσουμε τη δυναμικότητα του κάθε σκακιστή. Για παράδειγμα μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.)

Τι θα αποκτήσετε από τη σκακιστική σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι»;


Τη σωστή μέθοδο σκέψης την οποία πρέπει να χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να βρίσκετε την καλύτερη κίνηση σε κάθε θέση.


Είναι ένας συγκεκριμένος οδηγός πάνω σε τι ακριβώς να εστιάσετε την προσοχή σας ώστε να γίνεται ισχυρότερος παίχτης, δηλαδή να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.


Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείται όλη την γνώση που ήδη έχετε και να πετύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα.


Θα μάθετε πώς να μελετήσετε αποτελεσματικά σκάκι.


Θα σταματήσετε να διαπράττεται σφάλματα.


Θα αποφύγετε τα χαρακτηριστικά λάθη στην σκακιστική ανάπτυξη, τα οποία κάνουν σχεδόν όλοι οι παίχτες.Η σκακιστική σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι» περιέχει μαθήματα σε βίντεο:


1. Τα στάδια της παρτίδας - Τρόπος σκέψης
Αυτό το μάθημα περιέχει τα στάδια μιας παρτίδας σκακιού, τα οποία εξηγούνται με παραδείγματα.
Επίσης αναλύεται ο σκακιστικός αλγόριθμος, δηλαδή ο τρόπος σκέψης που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι σκακιστές.

2. Το άνοιγμα

Το άνοιγμα είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της παρτίδας. Οι αρχάριοι σκακιστές κάνουν πολλά τυποποιημένα λάθη. Θα μάθετε ποια είναι αυτά τα λάθη, γιατί πρέπει να τα αποφεύγεται και πώς να επιλέγετε τις καλύτερες κινήσεις.
Θα αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανοίγματος, σε υψηλό επίπεδο, το οποίος μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενάντια σε οποιονδήποτε παίχτη, αποκτώντας μια πολλά υποσχόμενη θέση.
Το σύστημα έχει ελεγχθεί διεξοδικά με τον υπολογιστή και σε πρακτικό επίπεδο, έτσι σας εγγυώμαι για τα αποτελέσματά του.


3.Το μέσο της παρτίδας, τακτική

Εδώ θα μάθετε ποια είναι τα τέσσερα βασικά όπλα που διαθέτουν οι ισχυροί σκακιστές. Πώς τα χρησιμοποιούν στις παρτίδες τους και πώς αυτά φέρνουν άμεσα αποτελέσματα.
Αυτά τα μυστικά σας όπλα είναι πολύ ισχυρά, όμως εξηγούνται στο μάθημα με πολύ απλό τρόπο και με αρκετά παραδείγματα, έτσι ώστε να τα εμπεδώσετε και να τα αφομοιώσετε εύκολα. Θα μάθετε που ακριβώς βασίζονται όλοι οι συνδυασμοί στο σκάκι και πώς να τους εντοπίζετε.
Έπειτα μπορείτε να τα εφαρμόζετε στις δικές σας παρτίδες ώστε να πετυχαίνετε πολλές νίκες.


4. Στρατηγική

Σε αυτό το μάθημα περιγράφετε η στρατηγική που πρέπει να έχουμε με τα πιόνια μας. Πώς θα πρέπει να τα τοποθετούμε και πώς θα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε.
Μπορείτε να βρείτε πολλά βιβλία και DVD τα οποία εξηγούν την τακτική στο σκάκι, όμως πολύ σπάνια γίνονται αναφορές στις κινήσεις των πιονιών. Η κίνηση των πιονιών είναι αρκετά πολύπλοκη και συχνά μια απλή μετακίνησή τους μπορεί να στοιχίσει την παρτίδα.
Ακόμη και ισχυροί ερασιτέχνες σκακιστές δεν κατανοούν πώς πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν.
Έπειτα από αυτό το μάθημα θα βελτιωθεί κατά πολύ η ποιότητα του παιχνιδιού σας και η στρατηγική σας κατανόηση.


5. Στρατηγική - ποζισιονέλ παιχνίδι

Σε αυτό το μάθημα εξηγείτε η ιδιομορφία των κομματιών. Τι τους αρέσει και τι όχι. Θα μάθετε ποιες είναι η καλύτερες θέσεις για το κάθε ένα σας κομμάτι ξεχωριστά. Έτσι θα μπορείτε να τα οδηγήσετε σε αυτές τις θέσεις, βελτιώνοντας τη δυναμική τους ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από αυτά.

Ο χρόνος των βαρετών βιβλίων έχει περάσει. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι περισσότερα από το 80% των βιβλίων είναι συλλογές ποσότητας θεωρητικών πληροφοριών, τα οποία δεν δίνουν πραγματική πρόοδο.
Εκτός αυτού, αποδεικνύεται ότι οι πληροφορίες που αφομοιώνονται από τα βιβλία και τα βίντεο είναι μόνο 10% αυτών που έχουν διαβάσει, 20% από αυτών που έχουν ακούσει και 70% από αυτό που έκαναν πρακτική.
 
Κατά συνέπεια, η σειρά μαθημάτων "το επόμενο επίπεδο στο σκάκι" περιλαμβάνει όλες τις πηγές πληροφοριών και παρέχουν τη μέγιστη αποδοτικότητα στη προπόνηση.


Η σκακιστική σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι» περιέχει πρακτικό μέρος:


Μετά από την μελέτη των μαθημάτων σε βίντεο «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι» θα λάβετε γνώσεις με τις οποίες θα είστε σε θέση να επιτύχετε πραγματική πρόοδο.
Αλλά είναι απαραίτητο να τεθεί η γνώση σε εφαρμογή. Αυτή η πρακτική προσθήκη στη σειρά μαθημάτων θα σας βοηθήσει σε αυτό!

Το πρακτικό μέρος της σειράς μαθημάτων περιέχει 195 ειδικά παιχνίδια και στόχους, τα όποια θα σας βοηθήσουν να βάλετε ιδέες της σειράς μαθημάτων σε εφαρμογή.
Αυτός ο λεπτομερής οδηγός εξηγεί τι και πώς πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τη δύναμη σας στο σκάκι. 
Τι θα σας δώσει το πρακτικό μέρος;Θα πάρετε ένα λεπτομερές πρόγραμμα για την προπόνησή σας, το οποίο περιέχει συγκεκριμένους στόχους και τις οδηγίες.

Θα καταλάβετε τις ιδέες της σειράς μαθημάτων καλύτερα.


Θα θυμηθείτε τις ιδέες της σειράς μαθημάτων καλύτερα.


Θα σταματήσετε να κάνετε σφάλματα.


Θα εκπαιδευθείτε στο σωστό τρόπο σκέψης, ο όποιος θα σας επιτρέπει να βρείτε τις καλύτερες κινήσεις σε οποιαδήποτε θέση.


Και το κυρίως θέμα: θα εκπαιδεύσετε αυτή την γνώση στην πράξη -
έτσι θα πάρετε μετατρέψετε την γνώση σε πρακτική ικανότητα.

"ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!"

 

Για να αποκτήσετε τη σειρά μαθημάτων επικοινωνήστε μαζί μου.
Για να δείτε την φόρμα επικοινωνίας, παρακαλώ πατήστε εδώ.  Εναλλακτικά στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα, e-mail στο chessmaster917@yahoo.gr
  


Ο χρόνος είναι χρήματα... Ξοδεύοντας λίγα χρήματα τώρα, θα αρχίσετε να παίρνετε βραβεία πολύ γρηγορότερα!

Η σκακιστική σειρά μαθημάτων «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι» περιέχει κείμενα εκτύπωσης:


Θα πάρετε ένα βιβλίο σε μορφή PDF με ολόκληρο το θεωρητικό μέρος, το οποίο είναι 25 σελίδες.Έναν οδηγό, σε μορφή PDF, για το πώς ακριβώς να μελετήσετε το πρακτικό μέρος. Ο οδηγός είναι 15 σελίδες.Θα πάρετε τα κείμενα με τα σχόλια από τα πρακτικά παιχνίδια, σε μορφή PDF, τα οποία είναι 52 σελίδες.
Επίσης θα πάρετε δύο χάρτες μυαλού!
Ο ένας χάρτης μυαλού αφορά τη στρατηγική.


Ο άλλος χάρτης μυαλού περιέχει τον τρόπο σκέψης των ισχυρών σκακιστών.Έτσι λοιπόν, παρατηρώντας για λίγη ώρα αυτούς τους χάρτες θα είσαστε σε θέση να θυμάστε καλύτερα την ουσία του μαθήματος.

Όλα τα παραπάνω έγραφα μπορούν να εκτυπωθούν.

 

Σημείωση: Τα κείμενα έχουν ελεγχθεί και έχουν διορθωθεί από τον φιλόλογο καθηγητή κ. Α. Μπενάτση.

 

Έτσι όταν αρχίζετε να μελετάτε τη σειρά μαθημάτων,
θα δείτε τις ακόλουθες γραφικές επιλογές: 

 

 

Απόσπασμα από το γραφικό μενού της σειράς μαθημάτων.

 

 

Απόσπασμα από το μάθημα.

 

Τεχνικές πληροφορίες:
Θα πάρετε όλα τα προγράμματα, που είναι απαραίτητα για τη χρησιμοποίηση της σειράς μαθημάτων. Έτσι θα είστε σε θέση να ανοίξετε τη σειρά μαθημάτων και να την χρησιμοποιήσετε κατάλληλα.Η σειρά μαθημάτων λειτουργεί μόνο σε windowns.Η διάρκεια των τηλεοπτικών μαθημάτων είναι 125 λεπτά.Θα πάρετε τα μαθήματα σε μορφή κειμένου και αρχεία σε μορφή *.pgn ( αρχείο παιχνιδιών). Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε περισσότερο από να βλέπετε το βίντεο – μπορείτε να το κάνετε εύκολα. 

Θα πάρετε ειδική σύνδεσή για να κατεβάσετε τη σειρά μαθημάτων στον υπολογιστή σας, αφού την αγοράσετε. Έτσι δεν πρέπει να καταβάλετε μια πρόσθετη αμοιβή σε μεταφορικά έξοδα και να περιμένετε αρκετές εβδομάδες για να πάρετε στα χέρια σας τη σειρά μαθημάτων. Αυτός είναι ο λόγος που οι πελάτες λαμβάνουν τη σειρά μαθημάτων αμέσως μετά από την αγορά .

Το μέγεθος ολόκληρης της σειράς μαθημάτων είναι περίπου 80Mb, έτσι μπορείτε να κατεβάσετε αρκετά γρήγορα το αρχείο. Αυτό εξαρτάται από τη σύνδεσή σας με το διαδίκτυο, αλλά πρέπει να είναι λιγότερο από 15 λεπτά.
 
·                                 Εάν έχετε οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα – μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μου και θα σας βοηθήσω. Παρακαλώ επικοινωνήστε στο e-mail chessmaster917@yahoo.gr

"Είμαι έτοιμος να εξασφαλίσω την υπόσχεσή μου, με επιστροφή χρημάτων μέσα σε 30 ημέρες!"

  

Η ΕΓΓΥΗΣΗ:
Αγοράστε τη σειρά μαθημάτων "Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι" τώρα και μελετήστε τη σοβαρά. Μάθετε τα μαθήματα σε βίντεο και ολοκληρώστε όλους τους πρακτικούς στόχους (μετά από τις αντίστοιχες οδηγίες). Κατόπιν εφαρμόστε αυτές τις δεξιότητες στα πρακτικά σας παιχνίδια .
Εάν δεν αποκτήσετε (μετά από τη μελέτη της σειράς μαθημάτων) τις δεξιότητες της σειράς μαθημάτων, τις οποίες εξήγησα και εάν δεν σημειώνετε οποιαδήποτε πρόοδο - θα σας επιστρέψω το 100% των χρημάτων σας. Ελάτε σε επαφή μαζί μου μέσω της επιλογής "επικοινωνία" σε αυτή την ιστοσελίδα, και θα λάβετε τα χρήματα σας πίσω.
Σκέφτομαι ότι αυτό είναι δίκαιο (και είναι δική μου πολιτική επιστροφής ποσού ).

Έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για σας. Σας δίνω πλήρη εγγύηση της επιτυχίας σας. Εάν δεν έχετε καμία πρόοδο στο σκάκι, θα σας επιστρέψω ολόκληρο το ποσό.

"Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι"
περιέχει: 

 


Μαθήματα σε βίντεο.


Κείμενα με τα μαθήματα από τα βίντεο (για εκτύπωση).Κείμενα από το πρακτικό μέρος (για εκτύπωση).Χάρτες μυαλού.195 ειδικά παιχνίδια και στόχους (πρακτικό μέρος).
Αυτά τα 195 ειδικά παιχνίδια παρουσιάζονται σε μορφή *.pgn (για τα σκακιστικά προγράμματα) και σε μορφή κειμένου επίσης (για εκτύπωση).

Ένα πλήρες και σαφές πρόγραμμα προπόνησης για μερικούς μήνες, η όποια θα σας φέρει μεγάλη πρόοδο .


Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν επιθυμείτε να επιτύχετε τους στόχους σας – θα πρέπει να προπονηθείτε σκληρά. Σας προσφέρω τη λεπτομερείς οδηγίες, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν για να σας φέρουν εγγυημένη πρόοδο. Αλλά πρέπει να πραγματοποιηθούν! Εάν θέλετε να έχετε πρόοδο σας συμβουλεύω να το αγοράσετε!

Ποια είναι η τιμή;


Η σειρά μαθημάτων "Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι" σας δίνει ένα πρόγραμμα ανεξάρτητης προπόνησης για 2-3 μήνες, και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να το κάνετε.
Έχω δουλέψει αρκετούς μήνες για να προετοιμάσω όλα αυτά τα υλικά για σας.
Ποια τιμή σε μια τέτοια σειρά μαθημάτων σκακιού θα έπρεπε να είναι κατάλληλη;

Το συνηθισμένο κόστος προπόνησης με έναν επαγγελματία προπονητή είναι 25 – 40€ την ώρα. Ακόμα κι αν κάνετε μόνο 1 μάθημα την εβδομάδα για 2 μήνες θα πληρώσετε - 200-320€
Η πλειοψηφία των βιβλίων, δυστυχώς, δίνει μια άλλη μερίδα άχρηστης γνώσης που δεν δίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πρόοδο ακόμα κι αν κάθε βιβλίο κοστίζει 15-30€.

Η αξία της πλήρους σειράς μαθημάτων "Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι" είναι μόνο:

15€ (Δέκα πέντε ευρώ)

Είναι η τιμή για 60-90 ημέρες προπόνησης από έναν πεπειραμένο προπονητή σκακιού. Στην πραγματικότητα κοστίζει μόνο 15€ / 75 μέρες, δηλαδή, κατά μέσο όρο, = 0,20 λεπτά ανά ημέρα!

Πώς να αποκτήσετε τη σειρά μαθημάτων τώρα:


  • Σειρά μαθημάτων σκακιού : “Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι”.
  • Τιμή: 15€ Ευρώ.
  • Απαιτήσεις : Windows platform.
  • Παράδοση : Άμεσο κατέβασμα, χωρίς επιπλέον χρέωση
Αρπάξτε τώρα την ευκαιρία και αρχίστε τη πρόοδό σας!

Για να αποκτήσετε τη σειρά μαθημάτων επικοινωνήστε μαζί μου.
Για να δείτε την φόρμα επικοινωνίας, παρακαλώ πατήστε εδώ. Εναλλακτικά στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα, e-mail στο chessmaster917@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: