Social Icons

Kavala open 2012


Νικητής στο 21ο ανοιχτό πρωτάθλημα της καβάλας, στο μεγάλο γκρουπ, με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες και με επίδοση 2777 (!) είναι ο Ινδός Gupta Abhijeet. Στη δέκατη θέση της γενικής κατάταξης και πρώτο Έλληνα συναντάμε τον Γ. Παπαιωάνου. Λίγο πιο κάτω στην 12η τον Δ. Μαστροβασίλη. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική τελική κατάταξη του τουρνουά πατώντας εδώ.

Όσο και αν προσπαθούν στο μεγάλο γκρουπ δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που συγκεντρώνουν οι παίχτες του β γκρουπ δυναμικότητας. Αυτό βέβαια συμβαίνει διότι παίζουν ερασιτέχνες σκακιστές και οι νίκες γίνονται πολύ πιο εύκολα. Ο φετινός νικητής με 8,5 βαθμούς και απόδοση 2287 (!) είναι ο Χαροκοπάκης Γεώργιος! Λίγο πιο κάτω, στην 7η θέση, βρίσκεται ο Θ. Μπάσιος με 6,5 βαθμούς, στην 9η θέση ο Γ. Μηνάς, πρώην παίχτης του Σ.Ο.Θ. και πιο κάτω, περίπου στη μέση της βαθμολογίας, στην 45η θέση, συναντάμε τον Γ. Βώβα. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική τελική κατάταξη του τουρνουά πατώντας εδώ.
Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, στο οποίος παίζουν μόνο παιδιά, στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες συναντάμε τον νεαρό Σ. Θεοδωρίδη. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική τελική κατάταξη του τουρνουά πατώντας εδώ.
Η επίσημη σελίδα του τουρνουά βρίσκεται εδώ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: