Social Icons

39ο Πρωτάθλημα Α Εθνικής Σκάκι


Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας και πρωταθλήτρια είναι και πάλι η ομάδα του Περιστερίου με 6, ½ βαθμούς σε 7 αγώνες. Δεύτερη τερμάτισε η ομάδα της Καβάλας με 5, ½ βαθμούς και τρίτη η ομάδα του Κορυδαλλού με επίσης 5, ½ βαθμούς. Η ομάδα των Ιωαννίνων τα πήγε καλύτερα από πέρυσι κάνοντας δύο νίκες, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να παραμείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά την βαθμολογία μπορείτε να την δείτε από εδώ.
Οι καλύτεροι παίχτες της Α εθνικής ήταν οι Edouard Romain, Stefanova Antoaneta, Drakaki Anna-Maria και Papathanasiou Elisavet με 7 βαθμούς σε 7 αγώνες!!! Υπήρχαν όμως και άλλοι παίχτες με 100% επιτυχία όπως ο Banikas Hristos με 5 στα 5, Galopoulos Panagiotis και Ioannidis Evgenios  με 3 στα 3. Αναλυτικά τους καλύτερους αθλητές μπορείτε να τους δείτε εδώ.
Οι καλύτεροι παίχτες των Ιωαννίνων ήταν ο νεαρός Α. Συγκούνας  με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες, έπειτα ο νεαρός Ν. Σταύρου με 3,1/2 βαθμούς σε 7 αγώνες και τέλος ο Ν. Τεπελένης με 3 βαθμούς σε 7 αγώνες. Αναλυτικά αποτελέσματα από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: