Social Icons

Μάχες για τα κύπελλα



Ο  γκραν μετρ Στέλιος Χαλκιάς, προηγείται στα  «Ίσθμια  2013» με 5, ½ βαθμούς. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλησε ο έκτος γύρος.
            Νίκη έκανε και πάλι ο νεαρός Κωνσταντίνος. Τώρα έχει 4, ½ βαθμούς σε έξι αγώνες. Σίγουρα οι άλλοι δύο φίλοι μας, ο Γιώργος και ο Νικόλας, πρέπει να εμπνευστούν από το νεαρό μας ταλέντο γιατί έχουν «ξεχάσει» πώς είναι να κερδίζεις… :-)

Η μοναδική όμως ήττα του Κωνσταντίνου στο 5ο γύρο θα του στερήσει το χρυσό μετάλλιο. Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός Ερνέστος Πιλάλης θα κατακτήσει την κορυφή. Συγχαρητήρια και στον νεαρό, αλλά και στον μπαμπά του! ;)
Ο Γιώργος ηττήθηκε χθες από τον θεωρητικά πιο ισχυρό αντίπαλό του και σήμερα  αγωνίζεται στο 11ο τραπέζι με τα λευκά ενάντια στον Φακίδη Σίμο.
Αξιοσημείωτη είναι η ισοπαλία του Νικόλα στον τέταρτο γύρο με τον GM Νικολαίδη, όμως από εκεί και πέρα το σερί ηττών  δεν λέει να σταματήσει… Σήμερα αγωνίζεται στο τραπέζι 29 με τα μαύρα χρώματα ενάντια στον Σβερκούρνο Σ. Περιμένουμε όλοι, έπειτα από ένα καλό πρωινό, να πάει και να κερδίσει τον αντίπαλό του με έντονο τακτικό παιχνίδι, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές θυσίες κομματιών!

Γιαννιώτικη βαθμολογία:

1ος Κωνσταντίνος 4, ½ βαθμούς
2ος Γιώργος 4 βαθμοί
3ος Νικόλας 2, ½ βαθμοί

Η επίσημη σελίδα του πρωταθλήματος βρίσκεται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: