Social Icons

Καλοκαιρινά τουρνουά στην Ελλάδα!!



Το αποκορύφωμα της σκακιστικής δραστηριότητας είναι το καλοκαίρι, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να συνδυάσουν τη θάλασσα, τις διακοπές τους και τους αγώνες σκάκι.
Για να δείτε τη λίστα με όλα τα καλοκαιρινά τουρνουά, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, πατώντας εδώ.



Α)

Φέτος τον Ιούλιο, μεταξύ 10 και 17 του μηνός, διοργανώθηκε το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ open  «ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ 2013» σε συνεργασία (όπως και στο πρώτο τουρνουά) με τον Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου, τον Δήμο Ανωγείων και την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου. Το τουρνουά  χαρακτηρίστηκε από πλήρη επιτυχία κατά δήλωση όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτό.
ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:
1ος    GM Nikita Maiorov (Belarus)  7 βαθμοί
2ος    GM Στέλιος Χαλκιάς  7 βαθμοί
3ος     Κώστας Μαρκίδης  6,5 βαθμοί
Η επίσημη σελίδα του τουρνουά βρίσκεται εδώ. 
Β)

«Ίκαρος 2013» Ευχαριστούμε για τα ενημερωτικά δελτία που μας έχουν στείλει από την Ικαρία. Έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα για τους νικητές. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε εδώ.

Γ)

Το 5ο Διεθνούς Τουρνουά Λέρο “Artemis Cup”, διεξάχθηκε από τις 18 έως τις 25 Ιουλίου στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Crithoni’s Paradise. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε εδώ.

Δ)

6ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας. Επανάληψη της περσινής του επιτυχίας για τον Rychagov ο οποίος με 7,5 τερμάτισε μόνος πρώτος στο τουρνουά! 10 παίκτες ισοβάθμησαν με 7 βαθμούς απο τους οποίους στα κριτήρια ισοβαθμίας τη 2η θέση πήρε ο Al. Kharitonov και 3ος ο Ιταλός Alberto David.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: