Social Icons

Τι λένε οι μαθητές μας;



«Όταν δίνεις όλο σου τον εαυτό, παίρνεις πίσω περισσότερα από όσα δίνεις».
Antoin de Saint-Exupéry, 1900-1940, Γάλλος συγγραφέας


Είναι πράγματι πολύ ευχάριστο όταν αναγνωρίζεται αυτό που κάνεις. Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να προσφέρω μια αντικειμενική άποψη γύρω από τα σκακιστικά δρώμενα. Προσπαθώ να παρουσιάζω τα γεγονότα μέσα από ένα χιουμοριστικό και ευχάριστο πρίσμα, ώστε να έχετε καθημερινά μερικά ευχάριστα λεπτά διαβάζοντας το Blog μας.


Είναι αλήθεια ότι εκτός από την ενημέρωση παρέχονται σκακιστικές συμβουλές, βίντεο εκπαίδευσης, καθώς και ολοκληρωμένες σειρές μαθημάτων. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για τη στήριξη και την αγάπη που έχετε δείξει.
Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά κείμενα – απόψεις από τους μαθητές μας.


«Παίρνεις τόσες γνώσεις όσες θα έπαιρνες με το να διαβάσεις ένα ολόκληρο σκακιστικό βιβλίο».

Λευτέρης Χατζησταύρου (Αθήνα)
Κάτοχος της σειράς μαθημάτων « Το επόμενοεπίπεδο στο σκάκι »

Παρακολουθώντας όλες τις ενότητες του ''The Next Level'' παίρνεις τόσες γνώσεις όσες θα έπαιρνες με το να διαβάσεις ένα ολόκληρο σκακιστικό βιβλίο! Με τη διαφορά όμως ότι με το ''Επόμενο Επίπεδο'' ο χρόνος που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις αυτές τις γνώσεις είναι ελάχιστος και πολύ πιο απλοϊκός! Πολύ καλή δουλειά!! keep walking


« Ανέβηκα στη βαθμολογία ΕΛΟ και κατάφερα να κάνω εύκολες νίκες»

Θωμάς Παππάς (Άρτα)
Κάτοχος της σειράς μαθημάτων «Το επόμενοεπίπεδο στο σκάκι»

Πρέπει να ομολογήσω πως έμενα που ξεκίνησα πριν λίγο καιρό με βοήθησε πολύ. Οι συμβουλές του έφεραν αποτελέσματα και νίκες.
Ανέβηκα στη βαθμολογία ΕΛΟ και κατάφερα να κάνω εύκολες νίκες. Είναι ένας οδηγός που στον νέο σκακιστή θέτει σωστές αρχές για ένα σωστό ξεκίνημα και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Οι ασκήσεις είναι πολύ καλά δουλεμένες και προσφέρουν μάθηση.


«Η ανάλυση της θεωρίας και της πράξης γίνεται απλά και κατανοητά. Καθιστά την ενασχόληση με το σκάκι πραγματικά απολαυστική!»


Καλένης Σάββας (Κρήτη)
Κάτοχος της σειράς μαθημάτων «Το επόμενοεπίπεδο στο σκάκι»

Μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη δουλειά γι’ αυτό γράφω και αυτές τις γραμμές. Η ανάλυση της θεωρίας και της πράξης από τον Άγγελο γίνεται απλά και κατανοητά και καθιστά την ενασχόληση με το σκάκι πραγματικά απολαυστική.
Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι παρτίδες και τα παραδείγματα αναλύονται στον υπολογιστή με το πρόγραμμα chess base οπότε δεν χρειάζεται να περάσει κανείς τις παρτίδες στον υπολογιστή όπως γίνεται μελετώντας ένα συμβατικό βιβλίο. Αυτό και μόνο γλιτώνει τον μαθητή από πολύ κόπο.


Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη σειρά μαθημάτων «το επόμενο επίπεδο» πατώντας εδώ.


«Όταν το άλογό μου τρέχει καλά, δεν σταματώ για να του δώσω ζάχαρη.»
William Faulkner, 1897-1962, Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1949

Συνεχίζοντας αυτό που κάναμε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη η νέα σειρά μαθημάτων «Ρεπερτόριο ανοιγμάτων 1.ε4-ε5 » .
Έως τότε υπομονή…



Συμβουλή: Θα σας πρότεινα να απαντάτε στην πρώτη κίνηση του λευκού 1.ε4 με ε5, ώστε να αρχίζετε να εξοικειώνεστε με αυτό το σύστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: