Social Icons

Πρωτάθλημα σκάκι



Στις παράλληλες εκδηλώσεις του έχει εντάξει και το σκάκι ο Δήμος Σουλίου. Μαζί με τη μουσική βραδιά και τη θεατρική παράσταση θα μπορέσουμε να παίξουμε και παρτίδες σκάκι!
Σας περιμένουμε όλες και όλους, την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Θεατράκι της Παραμυθιάς! Οι αγώνες θα ξεκινήσουν ακριβώς στις 19:30, γι’ αυτό παρακαλώ φροντίστε να είσαστε όλοι εκεί από τις 19:00.

Οι αγώνες απευθύνονται και σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους. Θα υπάρχουν δύο γκρουπ δυναμικότητας, ένα για παίχτες που έχουν αγωνιστικό δελτίο αθλητή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία σκακιού και ένα γκρουπ για όλους τους υπόλοιπους και τα παιδιά.
Εκτός από τα μετάλλια που θα υπάρξουν και στις δύο κατηγορίες, υπάρχει και το Δώρο από την Πάλαιρο! Ο πρώτος του τουρνουά θα μπορέσει να συμμετέχει στο ανοιχτό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα στην Πάλαιρο χωρίς να πληρώσει το παράβολο της συμετοχής!

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από το Δήμο Σουλίου, Ν.Π.Δ.Δ. Αρωγή, τη Δημοτική κοινότητα Παραμυθιάς και φυσικά είμαι υπό την επίβλεψη της ΤΕΣΣΔΕ.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τη λίστα με τη συμμετοχές:




Πέρυσι γεμίσαμε τα τραπέζια… Μπορούμε να το κάνουμε και φέτος! Σας περιμένουμε όλους εκεί!!



Μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε πατώντας εδώ.


Μπορείτε να δείτε την αναλυτική προκήρυξη του τουρνουά πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: