Social Icons

Ρεκόρ στο Σκάκι!


Επιμελείται ο κ. Μάνος Ναθαναήλ:
Μετά από 10 μήνες, 75 Σχολικά Πρωταθλήματα και 5.000 συμμετοχές ολοκληρώθηκε σήμερα στο Εντευκτήριο του ΣΠΖΚερκύρας το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Κέρκυρας. Εκεί έγινε ο Τελικός για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και της Πρωταθλήτριας Κέρκυρας με τη συμμετοχή των 40 καλύτερων μαθητών-σκακιστών του νησιού. Οι αγώνες ήταν εξαιρετικά μαχητικοί και τα αγόρια και τα κορίτσια που πήραν μέρος απέδειξαν ότι δίκαια έφθαναν μέχρι τον τελικό. Στα αγόρια νέος Πρωταθλητής Κέρκυρας είναι ο Πάνος Αυγούστης από το 2ο Γυμνάσιο που τερμάτισε κάνοντας 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
 Δεύτερος ο Μιλτιάδης Βουρλής-Κωλέττης από το Δημοτικό Θιναλίων και τρίτος ο Σπύρος Χιούσσης από το 5ο Γυμνάσιο. Στα κορίτσια η περσινή Πρωταθλήτρια Ιωάννα Βοντετσιάνου - επίσης του 2ου Γυμνασίου!- διατήρησε τον τίτλο της και μάλιστα ήρθε και 2η στη γενική κατάταξη. Δευτερη η Μαριλένα Χειρδάρη του Θιναλιού Σκακιστικού Συλλόγου ( ο οποίος παρουσίασε πολλούς και εξαιρετικούς σκακιστές στον τελικό, αποδεικνύοντας την σωστή δουλειά που γίνεται) και τρίτη η εξαιρετική Αλκυόνη Φραντζέσκου του 6ου Δημοτικού.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του σχολικού πρωταθλήματος της Κέρκυρας πατώντας εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: