Social Icons

Πύρρος της Ηπείρου


Τελείωσε το πρώτο μισό του τουρνουά Πύρρος και στην κορυφή του πρωταθλήματος αήττητοι με τρεις βαθμούς βρίσκονται οι Filippas Sebastian, Καίσαρης Άγγελος και Παναγιώτης Αυγούστης.

Η έκπληξη του δεύτερου γύρου έγινε στην παρτίδα Κάντα - Γεωργάκης, όπου η νεαρά μαθήτρια του νηπιαγωγείου (!) απέσπασε την ισοπαλία. Η Κωνσταντίνα, μιας και δεν της είχαν απομείνει άλλα κομμάτια στη σκακιέρα, κατέφυγε στην άμυνα πατ. Δηλαδή έβαλε τον βασιλιά της σε ένα σημείο, όπου δεν μπορούσε να απειληθεί και ταυτόχρονα δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη νόμιμη κίνηση. Εύγε!
Την Κυριακή, στις 8/7, το μεσημέρι και πριν την έναρξη του έκτου και τελευταίου γύρου θα γίνει μια μικρή απονομή, στην οποία θα βραβευτούν η πιο μικρή σκακίστρια του τουρνουά καθώς και ο νεαρότερος σκακιστής. Επίσης θα γίνει η κλήρωση για τους δύο τυχερούς λαχνούς, με τους οποίος θα δοθεί ένα σκακιστικό βιβλίο και μια σκακιέρα.
Το βιβλίο «Τα πρώτα Βήματα στο Σκάκι» Συγγραφέας: Άγγελος Καίσαρης, είναι πρόσφορα του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης, Σπ. Κατσαδήμα 7 – 26510-75880. 
Η σκακιέρα είναι μια προσφορά του καταστήματος Κάισσα, Ν. Ζέρβα 11 26510-30890. Στο συγκεκριμένο κατάστημα, εκτός από σκάκι, μπορείτε να βρείτε πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια στρατηγικής και φαντασίας.
Στο τέλος του τουρνουά όλοι μπορούν να πιουν ένα ποτό για να γιορτάσουν τη νίκη τους στο καφέ-μπαρ CREAM που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών, Δωδώνης 23.
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτέλεσμα του τουρνουά καθώς και τις κληρώσεις.
Το Σάββατο 7/7 στις 16:00 το απόγευμα το Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών θα είναι ανοιχτός για ελεύθερο παιχνίδι σκάκι


Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook πατώντας εδώ. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!
Ακολουθούν φωτογραφίες από το πρωτάθλημα.































Δεν υπάρχουν σχόλια: