Social Icons

Ο Σεμπάστιαν και το χάος…


Με έξι βαθμούς σε έξι αγώνες ο Φίλιππας Σεμπάστιαν κατέκτησε την πρώτη θέση στο 1ο τουρνουά Πύρρος. Ο Σέμπ, επικράτησε εύκολα με απόδοση ΕΛΟ 2502! Οι φήμες θέλουν το νεαρό σκακιστή από το Περιστέρι να παίρνει μεταγραφή σε έναν τοπικό σκακιστικό Σύλλογο της Δυτικής Ελλάδας…

            Στην φωτογραφία βλέπετε αρκετούς σκακιστές να παρακολουθούν με ενδιαφέρον την αναμέτρηση του τελευταίου γύρου Δερέκας (αριστερά) – Φίλιππας (δεξιά).
            Συγχαρητήρια αξίζουν και στον νεαρό σκακιστή από την Κέρκυρα, Παναγιώτη Αυγούστη, ο οποίος αν και παίζει μόνο δύο χρόνια σκάκι, κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο τουρνουά.
            Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Α. Καίσαρης. Στους παίχτες κάτω των 16, πρώτος βγήκε ο Δ. Ξυλογιάννης, δεύτερος ο Ν. Μαρτίνης και τρίτος ο Α. Μπέμπης. Πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Θ. Μαρτίνη. δεύτερη η Β. Παπαγεωργίου και τρίτη η Ξ. Παπανδρέου.
            Από τους νεαρούς σκακιστές ξεχώρισε ο Μπουρνέτας Νίκος ο οποίος σκαρφάλωσε στην 13η θέση με 3 βαθμούς! Αναμφισβήτητα το νεαρός Νίκος είναι μεγάλο ταλέντο, όμως συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή του. Είναι πρέπον να επιβραβεύεται και ο δάσκαλος…
            Πιστεύουμε ότι τουρνουά άφησε θετικά συναισθήματα σε όλους. Έτσι το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο τουρνουά σκάκι «Πύρρος», το οποίο θα γίνει τον Οκτώβριο.
Η τελική Βαθμολογία βρίσκεται εδώ.


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: