Social Icons

Όλοι για έναν και ένας για όλους!



Σύσσωμη η ενεργή ομάδα των σκακιστών παραβρέθηκε σήμερα στο χώρο του νέου μας Συλλόγου για να προσφέρει εθελοντική εργασία εξωτερικών χώρων.
Όλοι μπορούν να σας διαβεβαιώσουν, μιας τα είδαν από κοντά, ότι ο χώρος γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος! Οι εργασίες έχουν προχωρήσει στην εσωτερική αλλά και στην εξωτερική διαμόρφωση. Νομίζουμε ότι σε λίγες μέρες θα είναι όλα έτοιμα.

Πρώτοι στα πάρτι αλλά πρώτοι και στην αγγαρεία! Μπορεί πολλοί να μένουν στα λόγια, όμως οι πιο ενεργοί μας σκακιστές, έτρεξαν στο κάλεσμα του Συλλόγου να βοηθήσουν και να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν. Είναι πράγματι τρομερό συναίσθημα να σε κοιτάει κάποιος στα μάτια και να σου λέει «ΝΑΙ, ΘΑ ΕΡΘΩ!» αλλά τελικά να μην έρχεται. ΕΕ… μπαρτόν. Διολίσθησε η γλώσσα μου. Αλλά τελικά να έρχεται πρώτος και καλύτερος, ήθελα να πω.
Το πιο ευχάριστο νέο της ημέρας είναι ότι μια φίλη μας με τρομερό ταλέντο στη ζωγραφική, προσφέρθηκε να φτιάξει το σήμα του Συλλόγου μας στον εξωτερικό τοίχο. :-)
Τις προσεχείς μέρες θα κάνουμε εγκαίνια με σουβλάκια, μπύρες, κρασί και άφθονη coca-cola για τους μικρούς μας φίλους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει μερικά τηλέφωνα από το κινητό μου… Για να μην χάσετε το πάρτι καλό θα ήταν να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο http://kesaris.blogspot.gr ή στο Blog του συλλόγου. (http://sylioaska.blogspot.gr/)

Cheers, στην υγειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: