Social Icons

Εντυπώσεις από Πάλαιρο


Ίσως το πρώτο σκακιστικό τουρνουά στην Πάλαιρο να μην από τα πιο ισχυρά της Ελλάδας, όμως το τουρνουά είναι αρκετά αμφίρροπο και αρκετές παρτίδες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Μπορεί η εκλογές και η εξεταστική περίοδος να υπήρξαν ανασταλτικοί παράγοντες, όμως αγωνίζονται περισσότερα από 60 άτομα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον κ. Αποστόλη Μπλατσούρα, την ψυχή του τοπικού Σκακιστικού Συλλόγου, ο οποίος έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει τα παιδιά, τους ανθρώπους αλλά και τους τοπικούς φορείς να αγαπήσουν το σκάκι!
Το ξενοδοχείο του τουρνουά είναι υπέροχο. Υπάρχουν ξεχωριστά ευρύχωρα δωμάτια μέσα σε ένα εντυπωσιακά καταπράσινο περιβάλλον, σε μια έκταση περίπου σαράντα (40) στρεμμάτων. Το φαγητό του ξενοδοχείου είναι επίσης ένα από τα αξιοσημείωτα θετικά στοιχεία. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι ο συνδυασμός των ντόπιων φρέσκων προϊόντων με το καλό μαγείρεμα. Τέλος είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς, από την πρώτη στιγμή, τη φιλική διάθεση και την προθυμία του προσωπικού να εξυπηρετήσει τους πελάτες.

Κάποιος μπορεί εύκολα να γεμίσει τον ελεύθερο του χρόνο με μια επίσκεψη στο λιμάνι. Αν και ο πληθυσμός είναι μικρός υπάρχουν πολλά μαγαζιά. Ξεχωρίζει το μαγαζί του κ. Ροκόφυλου, ο οποίος είναι πολύ καλός σκακιστής. Η πολύ καθαρή θάλασσα, και η μεγάλη ποικιλία σε φαγητά, παγωτά και κοκτέιλ είναι μερικοί λόγοι που καθιστούν το Paleros Yacht Club ιδανικό σταθμό επίσκεψης για κάθε επισκέπτη.

Η επίσημη σελίδα του τουρνουά βρίσκεταιεδώ.
Η επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου βρίσκεται εδώ. 
Η σελίδα από το μαγαζί του κ. Ροκόφυλλου βρίσκεται εδώ.
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και τις κλειρώσεις του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: