Social Icons

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα


Με πολλές επιτυχίες και μετάλλια γύρισαν πίσω από την αποστολή τους τα παιδιά της Κέρκυρας, από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα κορίτσια, στην κατηγορία του νηπιαγωγείου, είναι η Θ. Παρίση! Επίσης πρώτευσε η Ν. Γιούργα στην κατηγορία Α΄- Γ’  δημοτικού, στα κορίτσια. Επίσης ο Σ. Στρατηγός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη Β΄ Δημοτικού.


            Εξαιρετική εμφάνιση στην Τρίτη δημοτικού έκανε ο Α. Παπαδημητρίου συγκεντρώνοντας πέντε βαθμούς! Φυσικά στο σκάκι δεν υπάρχει η τύχη του πρωτάρη μιας και μιλάμε για ένα στρατηγικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί φαντασία και ταλέντο!

            Κανένα περιθώριο για ισοβαθμία στην Πέμπτη Δημοτικού δεν άφησε ο Ε. Ιωαννίδης κάνοντας 9 βαθμούς σε 9 αγώνες! Νομίζω ότι όλα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί του θα πρέπει να αισθάνονται χαρούμενα μιας και αντιμετώπισαν τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, από την Δυτική Ελλάδα, που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα καθώς και στους γονείς τους που τα στηρίζουν και τα ενθαρρύνουν να ασχοληθούν με το σκάκι!

            Ζητώ συγνώμη εάν δεν έχω αναφερθεί σε κάποιο παιδί που έχει κάνει κάποια σημαντική επιτυχία. Εάν θέλετε να προσθέσω κάτι μπορείτε να μου το στείλετε με ηλεκτρονικό μήνυμα ή να γράψετε κάποιο σχόλιο εδώ.

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σκακιστική σελίδα της Κέρκυρας, πατώνταςεδώ, καθώς και από την επίσημη σελίδα του Σχολικού Πρωταθλήματος, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: