Social Icons

Επίθεση στους αξιωματικούς


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο δωρεάν μάθημα από τον GM Ίγκορ Σμίρνοβ. Σε αυτό το μάθημα περιγράφει πώς μπορούμε να επιτεθούμε στους αξιωματικούς και πιο συγκεκριμένα στον αξιωματικό β7.

Την ιδέα που περιγράφει ο Ίγκορ στο βίντεο χρησιμοποίησε και ο γνωστός Έλληνας GM, Δ. Μαστροβασίλης, σε μια από τις παρτίδες του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για να κάνει ισοπαλία με τον Howell.
Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να μεταφράσω το βίντεο στα Ελληνικά αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας!
Θα σας πρότεινα να επισκεφθείτεεδώ – την σελίδα του Smirnov – και να γράψετε το e-mail σας. Θα λαμβάνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα – περίπου κάθε 3 μέρες – ένα δωρεάν  e-mail για το πώς να μάθετε σκάκι.
Μπορείτε να κάνετε κάτι αντίστοιχο και σε αυτό εδώ το μπλογκ δίνοντας την διεύθυνση e-mail σας, στα δεξιά σας, εκεί που λέει «newsletter». Έτσι θα λαμβάνετε σε μορφή e-mail – ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – κάθε νέα ανάρτηση.
Φυσικά εάν το επιθυμείτε μπορείτε να διαγράψετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ανά πάσα στιγμή, μιας και στο κάτω μέρος των e-mail που θα λαμβάνετε έχει ένα ξεκάθαρο σύνδεσμο με σαφείς οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: