Social Icons

Στους ρυθμούς του Πύρρος



Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του τουρνουά Πύρρος 2. Απομένουν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες και όλα θα είναι έτοιμα για την έναρξη του πρώτου γύρου.
Χθες διαμορφώσαμε την αίθουσα του Σκακιστικού Συλλόγου στα Γιάννενα, στην οποία μπορούν να παίξουν 34 άτομα!

Μιας και ανακοινώθηκαν τα νέα ΕΛΟ από την FIDE και κανένας παίχτης του τουρνουά δεν έχει πάνω από 2200, οι παρτίδες θα έχουν χρόνο σκέψης 1 ώρα (60 λεπτά) για όλη την παρτίδα και 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση, από την πρώτη κίνηση.
Βάζουμε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο σκέψης, διότι το σκάκι είναι άθλημα και είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε δύο παρτίδες την ημέρα. Από την άλλη μεριά προσπαθούμε να μειώσουμε τις μετακινήσεις.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να οργανώσουμε κάτι στο θέμα μεταφοράς, π.χ. κάποιο λεωφορείο. Ο καθένας πρέπει να έρθει με δική του ευθύνη. Επίσης μπορείτε να δείτε τη λίστα συμμετοχών, ώστε να βρείτε κάποιον γνωστό σας που μένει στην ίδια πόλη με εσάς. Γνωρίζω ότι υπάρχει λεωφορείο το οποίο ξεκινάει στις 10:00 το πρωί από Ηγουμενίτσα και θα είναι Γιάννενα στις 11:00. Έτσι λοιπόν πρώτος γύρος θα ξεκινήσει στις 11:30.
Σημείωση: Οι παίχτες θα πρέπει να είναι στην αίθουσα από τις 11:00 για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. Εξαίρεση αποτελούν οι παίχτες από Κέρκυρα, οι οποίοι μπορούν να καθυστερήσουν λίγο περισσότερο, επειδή έχουν πολύ μακρινό ταξίδι.
Στην αίθουσα του Συλλόγου λειτουργεί κυλικείο με αυτό-εξυπηρέτηση (Δηλαδή ο καθένας εξυπηρετείτε μόνος του). Εάν θέλετε να πιείτε τον καφέ σας, πριν τους αγώνες, θα πρέπει να είσαστε στο Σύλλογο όσο το δυνατόν πιο νωρίς.
Πάνω αριστερά στο μπλογκ υπάρχει μια ψηφοφορία. Μπορείτε να ψηφίσετε και περισσότερους από έναν παίχτες. Η ψηφοφορία είναι μυστική και δεν επηρεάζει σε κάτι τους αγωνιζόμενους. Η σειρά που βάλαμε τους παίχτες είναι τυχαία, σύμφωνα με το ποιος είχε δηλώσει πρώτος συμμετοχή. Δυστυχώς δεν μπορούμε να προσθέσουμε και άλλους παίχτες τη δεδομένη στιγμή, στη ψηφοφορία.
Στη φωτογραφία βλέπετε το κύπελλο και τα μετάλλια από το τουρνουά. Συναποφασίσαμε με τον κ. Γ. Δερέκα να μην βάλουμε πολλά μετάλλια για να αυξηθούν τα έπαθλα στις δωροεπιταγές. Για τους πιο μικρούς μας φίλους, το κίνητρο για να παίξουν είναι το ΕΛΟ. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι συμμετέχουν στο τουρνουά πάνω από 10 παίχτες με διεθνές ΕΛΟ! Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό τουρνουά στη Δυτική Ελλάδα και σας ευχαριστούμε όλους με τη συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: