Social Icons

Προσωπική ανάπτυξη – διάπλαση του χαρακτήρα


Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι,
Στην εποχή μας διαφαίνεται έντονα η ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη.
Κυρίως στα παιδιά, γιατί τα περισσότερα δεν έχουν αναπτύξει την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και αναχαιτίζονται από το παραμικρό εμπόδιο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο, με αποκορύφωμα το λύκειο, ζουν σε συνθήκες άγχους, με μόνο στόχο την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ποια θα ήταν η λύση σε αυτή την κατάσταση; Πώς θα μπορούσαν να βρουν μια όαση ώστε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και παράλληλα να αναπτύξουν, με διασκεδαστικό τρόπο, την κριτική σκέψη;
Το παιχνίδι είναι ο φυσικός κόσμος των παιδιών. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά όχι μόνο διασκεδάζουν αλλά συγχρόνως επικοινωνούν, πειραματίζονται, δοκιμάζουν ρόλους, μαθαίνουν και εκφράζουν τα συναισθήματά τους.
Έρευνες δείχνουν ότι οι επαγγελματίες που επιδεικνύουν στη δουλειά τους  ικανότητες όπως η αυτεπίγνωση, ο αυτοέλεγχος, η δέσμευση σε στόχους και η κριτική ικανότητα,  υπερέχουν άλλων οι οποίοι έχουν περισσότερα ακαδημαϊκά προσόντα και υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο! Κι όμως «κανείς» δε μας μαθαίνει πώς να αποκτήσουμε αυτές τις ικανότητες…

Πιστεύετε ότι ήδη ξέρετε τα πάντα;
Όλα πηγαίνουν τέλεια;
Έχετε μάθει να ζείτε με τα ελαττώματα σας;
Έχετε τις δυνάμεις που χρειαζόσαστε;

Αν απαντήσατε ναι σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα· τότε δε χρειάζεστε βελτίωση σε κανέναν τομέα της ζωής σας και θα πραγματικά θα χαιρόμουν αν μοιραζόσασταν μαζί μας τις εμπειρίες και τις ιδέες σας.

------------------------------------------------- >

Επειδή θέλετε να εντοπίζετε τα πιθανά προβλήματα.
Επειδή θέλετε να κάνετε τις σωστές αλλαγές.
Επειδή σε κανένα παιδί δεν αρέσει να χάνει.
Επειδή όλοι θα θέλαμε να βελτιώσουμε την ζωή μας.
Επειδή όλοι θα θέλαμε να έχουμε περισσότερες νίκες στην ζωή μας αλλά και στο σκάκι.
Είναι αρκετό να διαθέσετε μόνο ώρα την εβδομάδα, για την προσωπική σας ανάπτυξη, σε ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό περιβάλλον…

Στις 29 Αυγούστου ξεκινάει ο νέος κύκλος μαθημάτων για το σκάκι πρώτο επίπεδο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες από εδώ.



Μπορείτε να δείτε το εισαγωγικό βίντεο

Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε α κάνετε, είναι μια επένδυση στον εαυτό σας!

  Σας προτείνω επίσης να ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας με τις ποιοτικές σειρές μαθημάτων: «τα μυστικά των γκρανμέτρ» και «Το εργαστήριο ανοιγμάτων του γκρανμέτρ», οι οποίες διατίθενται στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.
Παρακαλώ συνδεθείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
Εάν πάλι απλώς θέλετε να βγάλετε χρήματα, μπορείτε να προωθήσετε αυτά τα μαθήματα, μέσα από το δίκτυο συνεργατών (Affiliate program)

Μπορείτε να μάθετε τις κινήσεις των κομματιών από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: