Social Icons

1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ Ε.ΣΚ.Α.


Με τη συμμετοχή 30 σκακιστών ξεκίνησε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ε.ΣΚ.Α. στην Άμφισσα. Ο χρόνος σκέψης είναι 90 λεπτά + 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση και 15 λεπτά μετά την 40. Το σύστημα αγώνων ελβετικό επτά γύρων.

 
Ο χώρος τον αγώνων γίνεται στην φιλική αίθουσα του περιβαλλοντικού κέντρου Άμφισσας. Η αίθουσα μπορεί να αποκλειστεί από τους υπόλοιπους χώρους παρέχοντας επιπλέον ησυχία. Υπάρχουν αρκετά σημεία για ανάλυση των παρτίδων και έξτρα ρολόγια για μπλιτς. Το μειονέκτημα είναι ότι οι τελευταίες σκακιέρες είναι λίγο στριμωγμένες, δύο σκακιέρες σε ένα τραπέζι, ενώ οι πρώτες είναι μια σκακιέρα σε κάθε τραπέζι.
Το τουρνουά προσφέρει δωρεάν διαμονή του ξενώνα του περιβαλλοντικού κέντρου. Το δωμάτιο είναι ζεστό, καθαρό και είναι στον χώρο των αγώνων. Είναι όμως σχετικά μικρό, δεν διαθέτει ανέσεις όπως τηλεόραση, μοκέτα στο δωμάτιο και στους διαδρόμους, διαθέτει επιπλέον ένα φτωχό πρωινό με επιπλέον χρέωση, και δεν μπαίνει καθημερινά καθαρίστρια. Βέβαια άμα ου δώσουν έναν γάιδαρο δεν τον κοιτάς στα δόντια…
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έτρεξαν για να γίνει αυτό του τουρνουά πραγματικότητα, ενώ θα μπορούσαν να κάτσουν στα σπίτια τους και να απολάψουν τις γιορτινές μέρες. Παράδειγμα προς μίμηση είναι και ο δήμος Άμφισσας, ο οποίος έχει αγκαλιάσει όλη αυτή την προσπάθεια και το σκάκι προοδεύει στην περιοχή.
Η φωτογραφία είναι από τον χώρο των αγώνων, την οποία έβγαλε η κα Νάντια Μπακαγιάννη. Στο βάθος διακρίνεται και ο κ. Παπαϊωάννου, ο προπονητής της Άμφισσας, ο οποίος έχει έρθει να παρακολουθήσει την πρόοδο των μαθητών του.
Αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να βλέπεται από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: