Social Icons

Θρίαμβος!!



Γράφει ο Αλέξανδρος Μπενάτσης

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας των Ιωαννιτών δε θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβη το περασμένο σαββατοκύριακο! Ο Σ.Ι.Σ κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο της Τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Ε, έχοντας και τις δύο ομάδες, που τον εκπροσωπούσαν, στον τελικό, μη αφήνοντας έτσι κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του από τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής!


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ομάδα των Ιωαννιτών συμμετείχε στους αγώνες κυπέλλου με δύο ομάδες, για να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους παίχτες, πέραν των «βασικών», να συμμετάσχουν στους αγώνες. Η πρώτη ομάδα των Ιωαννιτών αποτελείτο από τους Μιχαήλ Παππά, Άγγελο Καίσαρη, Γιάννη Παπαγεωργίου και Διονύση Μπλέτσιο. Η δεύτερη ομάδα αποτελείτο από τους Γιώργο Ζιοβίρη, Γιώργο Βόβα, Νίκο Σταύρου και Ανδρέα Γεωργίου.
Δε θα πρέπει να θεωρηθεί όμως ότι η επικράτηση των Ιωαννίνων ήταν μια εύκολη υπόθεση. Στους αγώνες συμμετείχαν αρκετές σκληροτράχηλες ομάδες, με πολλούς νέους και ανερχόμενους παίχτες. Θα πρέπει να τονιστεί σε αυτό το σημείο η θετικότατη παρουσία της καινούριας ομάδας του Θιναλίου, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Όμως η μεγάλη μάχη προβλεπόταν να γίνει ανάμεσα στην πρώτη ομάδα των Ιωαννίνων και την πρώτη ομάδα της Κέρκυρας. Η μονομαχία αυτή αποτελεί το παραδοσιακό ντέρμπι της περιοχής και βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο της προσοχής. Παρόλα αυτά η τελική επικράτηση με 4-0 πιστοποίησε τη μεγάλη αγωνιστική άνοδο των παιχτών μας, δεδομένης της πολύ μεγάλης αξίας της αντίπαλης ομάδας.
Όσο αφορά τη δεύτερη ομάδα των Ιωαννίνων πρέπει να επισημάνουμε την επιβλητική εμφάνιση των Ζιοβίρη και Βόβα, οι οποίοι με αλλεπάλληλες νίκες οδήγησαν και τη δεύτερη ομάδα μας στον τελικό, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην κατάκτηση του κυπέλλου από τον Σ.Ι.Σ.
Ο τελικός διεξήχθη σε ένα φιλικό και πανηγυρικό κλίμα από τους παίχτες και των δύο ομάδων, με τελικό νικητή την πρώτη ομάδα των Ιωαννίνων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ηγουμενίτσα για τη θερμή φιλοξενία της και όλους όσοι συντέλεσαν στην διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: