Social Icons

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!


Ο καιρός είναι ακόμη καλός και βοηθάει το σκάκι στους εξωτερικούς χώρους… Η φωτογραφία είναι από το σχολικό πρωτάθλημα Κέρκυρας. Στην φωτογραφία βλέπετε το τελικό του πρωταθλήματος από το σχολείο της Κασσιόπης. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς τόσα παιδιά παρακολουθούν με πραγματικό ενδιαφέρον την εξέλιξη της παρτίδας!

Φαντάζομαι ότι την φωτογραφία την τράβηξε ο κ. Δ. Κολυτάς. Έχω διαβάσει διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο για την έμπνευση των φωτογράφων, το ότι βρίσκουν τα πιο τρελά και απίθανα σημεία για να τραβήξουν μία υπέροχη φωτογραφία κτλ… Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πραγματικά πολύ καλή έμπνευση!
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον κ. Μ. Ναθαναίλ, τον κ. Δ. Κολυτά, τον κ. Γ. Ρεβύθη και όλους όσους βοηθάνε στην προβολή και την ανάπτυξη του σκακιού στην Κέρκυρα. Η προβολή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι πολύ σημαντική και βοηθάει εξαιρετικά. Ελπίζω να βοηθήσουν περισσότερο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις άλλες πόλεις… Εξάλλου το σκάκι είναι ένα πολύ ευχάριστο θέμα, «μια όαση», μέσα σε όλα τα αρνητικά γεγονότα τις εποχής μας.
Περισσότερες πληροφορίες για το σχολικό πρωτάθλημα Κέρκυρας μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Μπορείτε να εγγραφείτε στη συγκεκριμένη ομάδα και να παρακολουθείτε άμεσα τις εξελίξεις. Πατώντας “like” στο facebook στην συγκεκριμένη φωτογραφία βοηθάτε και εσείς στην προβολή και στην ανάπτυξη του σκακιού. ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: