Social Icons

Στους οχτώ...


Η τελική ευθεία έχει αρχίσει για το παγκόσμιο κύπελλο. Η πρώτη μέρα κύλισε ήρεμα με αρκετές ισοπαλίες. Οι περισσότεροι παίχτες έκαναν γρήγορες ισοπαλίες ίσως εξαντλημένοι από τους προηγούμενους γύρους. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Ιβαντσουκ. Ο Βασίλη έδειξε εξαιρετική διάθεση για σκάκι. Έπειτα από ένα ήρεμο άνοιγμα διατήρησε αρκετά κομμάτια στην σκακιέρα και άρχισε να συμπιέζει τα κομμάτια του Ραντζάμποβ. Τελικά ο δεύτερος δεν άντεξε την πίεση, θυσίασε την βασίλισσά του και τελικά έχασε την παρτίδα... Καλείτε τώρα, στον δεύτερο γύρο, να κερδίσει το παιχνίδι εάν θέλει να παραμείνει στον αγώνα για την κατάκτηση του κυπέλου.
Δεξιά έχω βάλει μια ψηφοφορία. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιον-α που πιστεύετε ότι θα κερδίσει το κύπελλο. Η ψηφοφορία είναι ενδεικτική και απλά για να σας κάνει λίγο πιο ενεργούς δέκτες, δηλαδή να συμμετέχετε πιο ενεργητικά στην ενημέρωση καθώς και να δημοσιεύσετε την πολύτιμη γνώμη σας! Η ψηφοφορία είναι μυστική, δεν θα φανεί δηλαδή πόσοι ψηφήσατε την Πόλγκαρ εκτός από εμένα...  ;) Τώρα να δεν ψηφίζεται επειδή δεν υπάρχει ο Κράμνικ στην λίστα ουαί και αλλοίμονο σας!!! Δεν θα ξαναβάλω ψηφοφορία σας το λέω!
Ε επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων είναι εδώ.
Από εδώ μπορείτε να δείτε ζωντανά τον σημερινό γύρο που ξεκινάει, νομίζω, στις 13:00 ώρα Ελλάδα. Από τις 14:00 και έπειτα η μάχες θα έχουν σίγουρα φουντώσει...
Το φανταστικό που έχουν κάνει οι Ρώσοι είναι να έχουν βάλει και ζωντανούς σχολιασμούς στα Αγγλικά! Υπάρχει τρόπος να τοποθετηθεί το διαδικτυακό κανάλι μέσα σε ένα μπλοκ αλλά δεν τον έχω βρει ακόμη... Αλλά που θα μου πάει και αυτό; Θα την βρω την άκρη. :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: