Social Icons

2ο Rapid Καρδίτσας



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά γρήγορου σκακιού στη γειτονική μας Καρδίτσα.
Στο τουρνουά υπήρχαν δύο γκρουπ δυναμικότητας, ένα κάτω των 14ρων χρονών για παιδιά και ένα για πάνω των 14ρων.

Νικητής στο μικρό γκρουπ είναι ο Κωνσταντίνος Τζιμούλιας από την Θεσσαλονίκη, με 7 βαθμούς σε 7 αγώνες! Μια επίδοση που σίγουρα κάνει χαρούμενο τον ίδιο αλλά και τον προπονητή του. Μπράβο Κωνσταντίνε, σου ευχόμαστε ολόψυχα πάντα τέτοιες επιτυχίες! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε εδώ. 
Στο γκρουπ των μεγάλων πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η δική μας η Στέλλα Μιλτιάδου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας δεν τα πήγαν όσο καλά θα ήθελαν. Ο Γ. Παπαγεωργίου τερμάτισε τρίτος, ο Μ. Παππάς τερμάτισε έκτος και ο Δ. Μπλέτσιος τερμάτισε όγδοος. Ο γνωστός μας Δ. Μαβρουδής έκανε την εμφάνιση του έπειτα από καιρό απουσίας, και ως φυσικό επακόλουθο, τερμάτισε λίγο πιο κάτω στην δέκατη έκτη θέση.
Να σημειώσουμε εδώ ότι πριν τον τελευταίο γύρο ο Μιχαήλ και ο Γιάννης ήταν μπροστά από όλους τους υπόλοιπους και εάν κέρδιζαν κατακτούσαν την πρώτη και την δεύτερη θέση. Όμως το πρωινό μπάνιο στην πισίνα τους χαλάρωσε αρκετά με αποτέλεσμα να τα κάνουν χάλια στην τελευταία τους παρτίδα. Μπορεί να μην κέρδισαν το τουρνουά, όμως σίγουρα πέρασαν ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο.
Νικητής του τουρνουά είναι ο Β. Τσεκούρας και δεύτερος σε ισοβαθμία με επίσης έξι βαθμούς ο Α. Παπαποστόλου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε εδώ. 

Η επίσημη σελίδα του τουρνουά βρίσκεται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: