Social Icons

4ο Παπαναστάσιο» Open τουρνουά



Δελτίο Τύπου 07-9-2012

·                    Με τη συμμετοχή (110) σκακιστών ξεκίνησε την Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου το 4ο  «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» open τουρνουά, που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Στέλιου Παπαναστασίου.

·                    Το τουρνουά διοργανώνεται από το Δήμο Περιστερίου σε συνεργασία με τον Σ.Ο.Περιστερίου και διεξάγετε στο πανέμορφο χώρο αίθριο του 2ου ορόφου στο κτίριο Κ.Υ.Β.Ε επί της οδού Εθνάρχου Μακάριου και Κηφισσού 1.
·                    Το τουρνουά διεξάγεται σε δύο(2) ομίλους Α και Β.
Στον Α΄όμιλο ξεχωρίζουν οι Ρουμπεγλής  Νικόλαος,Νικολάου Γεώργιος, Κοκόλιας Κωσταντίνος, ΙΜ Καραγιάννης  Αθανάσιος,
WFM Μάκκα Ιουλία, Sienczewski Zbigniew, ΙΜ Σκαλκώτας  Νικόλαος,Πούλος Γεώργιος, Κόκκορης Χαράλαμπος.
Στο Β΄ομιλο ξεχωρίζουν οι : Μίτσης Γεώργιος,Βρεττός Αυγουστίνος,Ταγκλής Ιωάννης, Αλεξάκης  Δημήτρης ,Νικιτήδης Θεόπιστος, Σπυρόπουλος  Νικόλαος, Τορνικίδης Αναστάσιος                                                                                                                          .
·                    Μετά τον 5ο γύρο  στον Α΄όμιλο προηγείται ο Ρουμπεγλής Νιόλαος με 4,5 βαθμούς ,ο Νικολάου Γεώργιος,Κοκόλιας Κωνσταντίνος, Ροϊνός Ηλίας με 4 βαθμούς  και ακολουθούν οι ΙΜ Καραγιάννης  Αθανάσιος, WFM Μάκκα Ιουλία, Sienczewski Zbigniew, ΙΜ Σκαλκώτας  Νικόλαος,Πούλος Γεώργιος, Κόκκορης Χαράλαμπος με 3,5 βαθμούς.
·                    Στον Β όμιλο προηγείται ο Μίτσης Γεώργιος με 5 βαθμούς και ακολουθούν οι Βρεττός Αυγουστίνος,Ταγκλής Ιωάννης με 4,5 βαθμούς.
·                    Τα αποτελέσματα, οι κληρώσεις και η βαθμολογία δημοσιεύονται καθημερινά στη ιστοσελίδα του Σ.Ο. Περιστερίου www.soperisteriou.gr

                                                            H ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: