Social Icons

Πανελλήνια Νεανικά

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων που διεξήχθησαν με επιτυχία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στο Ρέντη, από 3 μέχρι 9 Ιανουαρίου 2012. Διοργανωτές ήταν ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, η Ε.Σ.Ο. και ο Ε.Ο.Α.Ο. «Φυσιολάτρης» Νίκαιας.


Ο Σωτήρης Μαλικέντζος (Ε.Σ. Θεσσαλονίκης) κατέκτησε το τίτλο του πρωταθλητή Νέων Ανδρών για δευτερη συνεχή χρονιά. Δεύτερος ο Νίκος Αγγελής (Σ.Ο. Καλλιθέας) και τρίτος ο Κώστας Καζάκος (Κύδων Χανίων).
Η Κατερίνα Παυλίδου (Κύδων Χανίων) κατέκτησε το τίτλο της πρωταθλητριας Νέων Γυναικών. Στη δεύτερη θέση η Τόνια Χριστοδουλάκη (Φυσιολάτρης Νίκαιας) και την τρίτη η Ελένη Φραγκου (Π.Σ. Περιστερίου).
Ο Δημήτριος Παπακωσταντίνου (Κεραυνός Ωραιοκάστρου)  πήρε την πρώτη θέση των Εφήβων, με δεύτερο το Νίκο Θεοδώρου (ΣΚΟ Ρεθύμνου) και τρίτο τον Αλέξανδρο Παπασημακόπουλο(Α.Σ. Παπάγου).
Η Ελισσάβετ  Παπαθανασίου (Π.Σ. Περιστερίου) κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στις Νεάνιδες. Δεύτερη η Σταυρούλα Τσολακίδου (Σ.Ο. Καβάλας) και τρίτη η Αννα-Μαρία Δρακάκη (Φυσιολάτρης Νίκαιας).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο διαδικτυακό τόπο, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: