Social Icons

Εορταστική σκακιστική πίτα 2011


Περισσότερα από εξήντα άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών. Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε και ίσως ο σύλλογος θα πρέπει να σκέφτεται να βρει μια μεγαλύτερη αίθουσα για του χρόνου…








Το εορταστικό κλήμα ξεκίνησε στις έξι το απόγευμα με μια επίδειξη σιμουλτανέ από τον πρωταθλητή Αθήνας κ. Τεπελένη Νίκο. Περισσότερα από τριάντα παιδάκια έλαβαν μέρος, όμως μόνο ο Σιγκούνας Άλκης κατάφερε να πετύχει ισοπαλία. Ο κ. Τεπελένης είναι ένας εξαίσιος στρατηγικός και αμυντικός παίχτης και δυστυχώς γκρέμιζε τα όνειρα των μικρών σκακιστών όταν προσπαθούσαν να τον κάνουν ματ σε μια κίνηση… :-)



Αρκετά μέλη του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εορταστική εκδήλωση.  Στην φωτογραφία βλέπεται τον κ. Σωτηρίου Α. και τον κ. Μπάσιο Θ.









Κάποιοι λένε ότι το σκάκι είναι τέχνη. Άλλοι λένε ότι είναι επιστήμη. Πάνω από όλα όμως το σκάκι είναι παιχνίδι. Όπως όλα τα παιχνίδια, το σκάκι προσφέρει συναισθήματα χαράς, διασκέδασης, ευγενούς άμιλλας και δημιουργικότητας.
Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών βρίσκεται στην οδό Δωδώνης 21 στοά ημιώροφος.
Τηλέφωνο 26510 – 83473.
Λειτουργεί καθημερινά 18:00 με 20:30
Κάθε Τρίτη στις 20:00 πραγματοποιείται τμήμα ενήλικων από τον μετρ και περιφερειακό προπονητή της Ε.Σ.Ο. κ. Παργινό Βασίλη.
Κάθε Σάββατο ο Σύλλογος είναι ανοιχτός για όλους από τις 18:30 μέχρι τις 21:00, για να μπορούν όλοι οι κάτοικοι των Ιωαννίνων να απολαμβάνουν παρτίδες σκακιού!

1 σχόλιο:

Νik Tep είπε...

Χαχαχα
τους γκρεμιζε τα ονειρα για ματ σε μια!
;-)
πολυ καλο Αγγελε
φανταστικη εμπνευση!