Social Icons

ANCL 16 σεζόν


Ξεκινάει σήμερα το πρωτάθλημα ANCL στο διαδίκτυο. 14 ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την 16η χρόνια στο ANCL. Η Ελληνική ομάδα Pyrus of Epirus θα συνεχίσει να αγωνίζεται


Το Σκάκι είναι Πολιτισμός. Η μεγαλύτερη ομορφιά του παιχνιδιού αυτού είναι ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες , σε άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από την σωματική τους διάπλαση,  ενώ φέρνει κοντά ανθρώπους από κάθε οικονομική ή κοινωνική τάξη.   Στον κόσμο της σκακιέρας επικρατεί δικαιοσύνη, γιατί η τύχη δεν έχει καμία θέση στο παιχνίδι αυτό.  Οι παίκτες ξεκινούν με τις ίδιες δυνάμεις και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται  αποκλειστικά από την πνευματική προσπάθεια των δύο αντιπάλων.
Έτσι, λοιπόν, και στο πρωτάθλημα ANCL δίνεται μεγάλη σημασία στους σωστούς κανόνες συμπεριφοράς. Οι κανόνες αυτοί είναι ίδιοι με την προηγούμενη χρονιά :
1) Πρέπει οι αθλητές να κανονίζουν στο διαδίκτυο (forum) από Τετάρτη τις 21:00, έως την Παρασκευή στις 21:00 την ώρα και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο αγώνας τους. Αν κάποιος δεν κανονίσει το παιχνίδι του έγκαιρα τότε θα τιμωρηθεί με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.
2) Όποιος δεν βρεθεί στην προκαθορισμένη ώρα για να παίξει το παιχνίδι του, τότε τιμωρείται με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Επιτρέπεται η καθυστέρηση μέχρι και δεκαπέντε λεπτά.
3) Η άσχημη συμπεριφορά (υβριστική, χλευαστική, εριστική), η αργοπορία ή αδιαφορία  για τους αγώνες και γενικότερα για την ομάδα δεν θα τιμωρείται μόνο από τους αρμόδιους φορείς του ANCL αλλά και από την ίδια την ομάδα μας, έπειτα από μια κοινή συνεννόηση με τον αρχηγό και τους υπαρχηγούς.

VICE capten για φέτος ορίσθηκε ο κ. Γ. Δρούσιας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους παίχτες και στην ομάδα μας!

Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε σε αυτό το διαδικτυακό πρωτάθλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσο του e-mail: chessmaster917@yahoo.gr

Η σύνθεση της ομάδας για τον πρώτο γύρο είναι:

Σκακιέρα Όνομα Κατηγορία
1 greko-12 8
2 pappas_1 7
3 amartias 7
4 vovasg 6
5 drousiasjohn2 4
6 drousiasXristos2 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: