Social Icons

Chessnale Athens 2012



Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και το CultureOut.com- το πρώτο διεθνές πολιτιστικό κοινωνικό δίκτυο - σας προσκαλούν στην “Chessnale Athens 2012”, ένα φεστιβάλ σκακιού με αγωνιστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, από τις 23 Νοεμβρίου 2012 μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2012, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στο χώρο του Booze Cooperativa.
Η “Chessnale Athens 2012” έχει στόχο να αγκαλιάσει το θεσμό του σκακιού ως πνευματικό άθλημα και να αναδείξει τη σχέση του με τις τέχνες και τα γράμματα.
Μέσα σε αυτά τα πλάισια αναδεικνύεται ο στόχος του CultureOut.com, ο οποίος είναι να αποτελέσει το μέσο που θα ενώσει ανθρώπους που έχουν κοινά πολιτιστικά ενδιαφέροντα με αντίστοιχα πολιτιστικά δρώμενα και πολιτιστικούς χώρους.
Σε ένα περιβάλλον με έντονο σκακιστικό χαρακτήρα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ιστορία του σκακιού και να συμμετάσχει σε δραστηριότητες εκπαιδευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
Κορυφαίο γεγονός της διοργάνωσης αποτελεί η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ εντάσσονται παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με θέμα το σκάκι, όπως θεατρική παράσταση, εικαστικές εκθέσεις, performances, προβολές ταινιών, μουσικές βραδιές, διαλέξεις και σεμινάρια.
Εγκαίνια: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 19.30
Διάρκεια: 23 Νοεμβρίου 2012 – 2 Δεκεμβρίου 2012
Ώρες λειτουργίας: 17.00 – 22.00
Είσοδος: 2 € *
*θα αφαιρείται από την κατανάλωση στο χώρο
Booze Cooperativa: Κολοκοτρώνη 57

Δεν υπάρχουν σχόλια: