Social Icons

Πρόγραμμα μαθημάτων




Πρόγραμμα μαθημάτων
Σ.Ι.Σ. 2012-2013

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών ανακοινώνει το πρόγραμμα μαθημάτων της νέας χρονιάς. Καθημερινά λοιπόν στην οδό Δωδώνης 21 (στην στοά και στον ημιώροφο) μπορείτε να μας επισκεφθείτε από τις 18:00μμ έως και τις 21:00μμ το βράδυ.

·        Τηλέφωνο επικοινωνίας 26510-83473




                                        Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ως ημέρα παιχνιδιού ορίζεται κάθε εβδομάδα η Κυριακή. Κατά την ημέρα αυτή θα διεξάγονται στον Σύλλογό μας αρκετές εκδηλώσεις, με επίσημες παρτίδες, αλλά και παρτίδες φιλικού χαρακτήρα. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και το ακριβές αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου. Πάντως, όσοι ενδιαφέρεστε για να παρακολουθήσετε απλά ή να παίξετε μία παρτίδα σκάκι, η Κυριακή είναι μία καλή ευκαιρία για να μας επισκεφθείτε!
Επίσης, ο Σύλλογος λειτουργεί και ως βιβλιοθήκη. Στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε αρκετά βιβλία ή περιοδικά σκακιστικού περιεχομένου. Δυστυχώς, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού, αλλά ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον αυτό να είναι εφικτό.

Τις καθημερινές ημέρες στο χώρο του Συλλόγου διεξάγονται μαθήματα, αν και αυτό δεν είναι εμπόδιο για όσους θέλουν να παίξουν μία παρτίδα σκάκι, αφού η αίθουσα είναι χωρισμένη και μπορεί να λειτουργήσει και ως εντευκτήριο. Φυσικά οι κανόνες καλής συμπεριφοράς ισχύουν και στην περίπτωση αυτή, αφού προτεραιότητα έχει η παράδοση των μαθημάτων.

Τμήματα και πρόγραμμα μαθημάτων

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε παιδιά, αλλά και ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων (αναφορικά με τη σκακιστική τους ικανότητα). Επομένως, είτε είστε αρχάριος, είτε είστε κάποιος –α που έχετε μία μικρή γνώση των σκακιστικών πραγμάτων, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην δοκιμάσετε να εξελίξετε τις ικανότητες σας! Μέσα από δύο ώρες εξάσκησης και εκπαίδευσης μπορείτε να μεταφέρετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο! J

Η διδακτέα ύλη, ο χωρισμός των μαθητών, η εμπειρία των προπονητών μας είναι τέτοια, ώστε να επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να παρακολουθήσει με άνεση και κυρίως να εγγυώνται τη δημιουργική αξιοποίηση των δυνατοτήτων που ο καθένας έχει.


Πρόγραμμα μαθημάτων

Δευτέρα

18:00 – 20:00 Τα παιδιά που κάνουν μάθημα για 3η – 4η χρονιά

Τρίτη

18:00 – 20:00 Νέα παιδιά που δεν έχουν παρακολουθήσει μαθήματα.

21:00 – 22:00 Τμήμα Προχωρημένων Ενήλικων. Το τμήμα μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, ενώ στόχος μας είναι και η συνεργασία με κάποιον κορυφαίο Έλληνα GM.

Τετάρτη

18:00 – 19:00 Νήπια – προ-νήπια
19:00 – 21:00 Μαθητές 5ης – 6ης χρονιάς

Πέμπτη

18:00 – 20:00 Τμήμα για κορίτσια
21:00 – 22:00 Τμήμα Αρχαρίων Ενηλίκων. Εδώ μπορούν να έρθουν οι ενήλικες που ξεκινούν να ασχολούνται τώρα με το σκάκι.

Παρασκευή

18:00 – 20:00 Παιδιά που δεν έχουν  παρακολουθήσει ξανά μαθήματα σκάκι. Μπορεί να ενταχθούν εδώ και παιδιά που έκαναν μάθημα για μια χρονιά.

Σάββατο

Πρωί Αρχάρια Νέα παιδιά που δεν έχουν ξανακάνει μάθημα σκάκι. Μπορεί να ενταχθούν εδώ και παιδιά που έκαναν μάθημα για μια χρονιά.

Απόγευμα Μάθημα με την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: