Social Icons

Συνέντευξη


Ο Σωτήρης Παπαποστόλου είναι δώδεκα χρονών, από το Μέτσοβο και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το σκάκι.  Τον συναντήσαμε στο δημαρχείο και τον ρωτήσαμε την γνώμη του για το σκάκι.

Ερώτηση: Πρώτη φορά παρακολουθείς τέτοιου είδους σκακιστική εκδήλωση στο Μέτσοβο. Πώς νοιώθεις γι’ αυτό;

- Νοιώθω χαρούμενος που παρακολουθώ αυτή την εκδήλωση, ακόμη και αν δεν παίζω, επειδή συμμετέχουν οι καλύτεροι σκακιστές της περιοχής και αυτό μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να βελτιωθώ στο σκάκι και να τους ξεπεράσω!

Ερώτηση: Γνωρίζουμε πόσο σου αρέσει το σκάκι και πραγματικά είναι αξιέπαινη η προσπάθεια σου, και των γονιών σου, να ταξιδεύετε κάθε εβδομάδα ως τα Γιάννενα, για να παρακολουθείς τα μαθήματα που γίνονται στον Σκακιστικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Πώς θα σου φαίνονταν η ιδέα να γνωρίσουν νέα παιδιά το σκάκι, για να παίζεται πιο συχνά στο χωριό σου;

-Αυτό θα ήταν μια πάρα πολύ καλή ιδέα γιατί ο χειμώνας στο Μέτσοβο είναι δύσκολος και εφόσον, ως παιδιά, δεν μπορούμε να παίζουμε ελεύθερα στην φύση, το σκάκι είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση να παίξουμε και να περάσουμε ωραία.

Σε ευχαριστούμε Σωτήρη και ευχόμαστε να γίνονται πιο συχνά σκακιστικές εκδηλώσεις στο όμορφο χωριό του Μετσόβου, ένα προορισμό που όλοι αξίζει να επισκεφτούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: