Social Icons

Βαλκανικό ερασιτεχνικό φεστιβάλ σκακιού


Το Belogradchik, Βουλγαρίας, είναι 350 χιλιόμετρα βόρεια από τα σύνορα της Ελλάδας. Η πόλη είναι διάσημη για τους μοναδικούς και εντυπωσιακούς βράχους της,  οι Βράχοι Belogradchik, οι οποίοι καλύπτουν 90 τετραγωνικά χιλιόμετρα και φθάνουν σε μέχρι 200 μέτρα στο ύψος.
Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή την πόλη στην προνομιακή τιμή των 105 ευρώ ανά άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, για 7 νύχτες. Εδώ μπορείτε να δείτε το ιστοχώρο των ξενοδοχείων.
Σε αυτή την υπέροχη πόλη θα διεξαχθεί, από 5 μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2010, το παγκόσμιο ερασιτεχνικό φεστιβάλ σκακιού! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκακιστές με ΕΛΟ μικρότερο από 2250 και τα έπαθλα είναι συνολικής άξιας 7.500 ευρώ.
Θα υπάρχει ελεύθερη μεταφορά από τον χώρο του ξενοδοχείου στο χώρο τον αγώνων και αντίστροφα. Είναι, επίσης, δυνατό να οργανωθεί η μεταφορά από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο.

Φαγητό – Διασκέδαση

Από τα πολλά εστιατόρια τις πόλης, σας προτείνουμε αυτό.

        Στην γειτονική πόλη Vidin, 50 χιλιόμετρα, υπάρχουν πολλά αξιόλογα club.  Ίσως διοργανωθεί ένα πάρτυ Παρασκευής ή μια βράδια Παρασκευής για τους συμμετέχοντες στο τουρνουά.  
        Ο ιστοχώρος του φεστιβάλ είναι www.belchess.com Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον κ. Evtim Stefanov.


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: