Social Icons

Ταλέντο στο ΣΚΑΚΙ…;


Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, από της 10:00 το πρωί έως και της 14:00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε όλους στο My House (Δωδώνης 25 – δίπλα από τον Σκακιστικό Σύλλογο Ιωαννίνων – απέναντι από το σχολείο Ακαδημία) για παιχνίδι!


Οι προπονητές του Συλλόγου θα είναι εκεί για μια πρώτη γνωριμία.
Πιστεύετε ότι το παιδί σας έχει ταλέντο στο σκάκι; Τότε μην χάσετε την ευκαιρία να το φέρεται να γνωρίσει και άλλα παιδάκια και να παίξει μαζί τους!

Το σκάκι είναι ένα παιχνίδι για όλους. Για παιδιά από 5 έως 95 χρονών! Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι προπονητές είναι πρόθυμοι να σας δείξουν τις κινήσεις των κομματιών, εάν δεν τις γνωρίζετε.

Θα υπάρχουν σκακιστικά χρονόμετρα για τους παίχτες του Συλλόγου και έτσι οι πιο νέοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν πώς παίζουν οι πιο έμπειροι σκακιστές.

Δεν είναι υποχρεωτικό να έρθετε και τις τέσσερις ώρες που θα διαρκέσει η εκδήλωση του Συλλόγου, όμως θα ήταν πολύ θετικό και για εσάς και για εμάς να περάσετε για έναν καφέ και να παίξετε μερικές παρτίδες σκάκι. Το My House είναι μια από τις πιο γνωστές καφετέριες των Ιωαννίνων και έχει πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, διαβεβαιώνοντας έτσι ότι δεν θα βαρεθεί κανείς!

Θα τοποθετηθούν τουλάχιστον 25 σκακιέρες στο επάνω μέρος. Φυσικά σε αυτό τον χώρο θα απαγορεύεται το κάπνισμα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σκακιστικό Σύλλογο στο τηλέφωνο 26510 – 83473. Οι ώρες λειτουργίας του Συλλόγου είναι καθημερινά 18:00 με 20:30. Η αίθουσα στεγάζετε στην οδό Δωδώνης 21, στοά, ημιώροφος.
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του Σκακιστικού Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: