Social Icons

8ος γύρος στο ANCl


Δυναμικά ξεκίνησε η ομάδα μας και στον 8ο γύρο του ANCL! Ο Μιχαήλ από την αρχή έδειξε πολύ επιθετικές διαθέσεις και έβγαλε κερδισμένη θέση. Όμως δεν συνέχισε τόσο καλά στο φινάλε με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χαμένη θέση. Όμως η ενεργητικότητα και η δημιουργικότητα του έσωσαν την μέρα και δώσανε στην ομάδα μας τον πρώτο βαθμό του γύρου!
Ο αντίπαλος του Αμαρτίας ξεκίνησε πολύ διστακτικά και παθητικά με αποτέλεσμα ο παίχτης της ομάδας μας, να ισοφαρίσει γρήγορα με τα μαύρα κομμάτια και να εξαπολύσει μια όμορφη επίθεση μειονότητας! Ο λευκός, Shreki, συνέχισε να παίζει παθητικά, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Με πολλές αδυναμίες στην θέση του ο Αμαρτίας βρήκε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει  μια όμορφη εναλλαγή στο μέτωπο της επίθεσης. Από την επίθεση στην πτέρυγα τις βασίλισσας πέρασε σε επίθεση ενάντιων του λευκού βασιλιά, τελειώνοντας την θέση με έναν όμορφο και απλό συνδυασμό.  
Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον αγαπητό κ. Γ. Δρούσια. Σήμερα στην εννέα το βράδυ είχε κανονίσει να δώσει τον αγώνα του με τον αντίπαλό του, Pretty Princess, όμως ένας ξαφνικός συσκοτισμός, black out, χάλασε τα όνειρα του Γιάννη. Η απόφαση θα γίνει από τους αρμόδιους φορείς (Admin) του πρωταθλήματος καθώς και από την ένσταση της αντίπαλης ομάδας. Δεν μας πειράζει αν χάσουμε έναν βαθμό στην πέμπτη σκακιέρας μας, όμως παρακαλούμε τους admin να μην τιμωρήσουν τον παίχτη μας με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.
 Ο Γιάννης παίζει πολύ καιρό στην ομάδα μας και μας έχει βοηθήσει αρκετά. Το φιλικό κλήμα στην ομάδας καθώς και το κύρος του διαδικτυακού πρωταθλήματος έπεισαν τον Γιάννη να φέρει και τον μικρό γιο του, Χρήστο, στην ομάδα.


Play chess online




Δεν υπάρχουν σχόλια: