Social Icons

Η ταυτότητα του BlogΓιατί φτιάξαμε αυτό το blog;

Το Blog είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να εκφράζεται κανείς, να ανταλλάσσει απόψεις αλλά και να ενημερώνεται. Η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των blog πληθαίνει καθημερινά στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι, αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει, θα πρέπει να προσφέρει πραγματικά κάτι καλύτερο, πιο ουσιαστικό, πιο διδακτικό από τους άλλους. Βασικό μας κίνητρο είναι να κάνουμε τη διαφορά.

Η αγάπη μας για το σκάκι μας ώθησε στο να δημιουργήσουμε αυτό το blog, να το αναπτύξουμε και να παλεύουμε καθημερινά να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές προσδοκίες των αναγνωστών μας.

Το http://kesaris.blogspot.gr δημιουργήθηκε από θαυμαστές του σκακιού για τους θαυμαστές του σκακιού!

Διδασκαλία σκακιού

Αυτό που χρειάζεται για να παίξει κανείς σκάκι είναι η φαντασία και η γνώση μερικών βασικών κανόνων. Μέσα από αυτή τη σελίδα μας στο διαδίκτυο θα έχετε όλα τα απαραίτητα πρώτα εφόδια που θα χρειαστείτε.
Παρουσιάζονται οι κινήσεις των κομματιών, μαθήματα σε βίντεο καθώς και διδακτικές παρτίδες. Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν σειρά μαθημάτων μας «Μάθε, παίξε, κέρδισε» πατώντας εδώ. http://kesaris.blogspot.gr/2011/09/blog-post_6707.html

Ειδησεογραφία

Σκοπός, επίσης, αυτού του blog είναι να σας ενημερώνει για την ειδησεογραφία στο χώρο του σκακιού με νέα από την πόλη μας (Ιωάννινα), την Ελλάδα και γενικότερα από όλο τον κόσμο.

Ποιοι είμαστε;

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτό το blog δεν εκπροσωπεί το Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών, αλλά πρόκειται για δική μου προσωπική δουλειά (θα βρείτε βιογραφικά στοιχεία παρακάτω). Εγώ και μερικοί εκλεκτοί συνεργάτες προσπαθούμε να προσφέρουμε σε εσάς ένα δημιουργικό και άρτιο αποτέλεσμα.

Δομή

Είναι απλά δομημένο έτσι ώστε να είναι πολύ εύκολο στην χρήση του. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τα κυριότερα νέα με συντομία και περιεκτικότητα ώστε οι αναγνώστες όχι μόνο να μην κουράζονται αλλά να ευχαριστιούνται πραγματικά με την ανάγνωσή του.

Βοηθήστε μας!

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τις παρτίδες σας, τους συνδυασμούς, τα σχόλια από τα τουρνουά που παίξατε καθώς και τις φωτογραφίες από τα τουρνουά που λάβατε μέρος. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ. http://kesaris.blogspot.gr/2012/07/blog-post_30.htmlΟ αρχισυντάκτης του Blog:

Ευχαριστώ για το αμείωτο ενδιαφέρον σας,
Με εκτίμηση Καίσαρης Ευάγγελος – Άγγελος.http://www.chessgames.gr/index.php/prosopikos-proponitis-skaki


Βιογραφικό

Ο Άγγελος Καίσαρης γεννήθηκε στα Ιωάννινα την 1η Ιουλίου του 1982. Η πρώτη επαφή με το σκάκι έγινε σε μικρή ηλικία παρόλο που στην πόλη των Ιωαννίνων δεν υπήρχε ιδιαίτερη σκακιστική ανάπτυξη. Το 2000 άρχισε τις σπουδές του στη σχολή Βιολογικής Γεωργίας στην Κεφαλονιά όπου ουσιαστικά ξεκίνησε να παίζει σκάκι.

Έχει αγωνισθεί στο 38ο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, έχει κερδίσει δύο φορές το κύπελλο και δύο φορές το πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Έχει κερδίσει το 1ο και 2ο Εσωτερικό Τουρνουά Ιωαννίνων και θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους παίχτες στη Δυτική Ελλάδα.

Έχει πτυχίο προπονητή από την FIDE (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού).
Είναι ενεργός παίχτης και προπονητής του Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών.
Είναι προπονητής Σκακιστικού Ομίλου Θεσπρωτίας.
Είναι προπονητής στο Σκακιστικό Σύλλογο Κόνιτσας.
Εργάζεται ως βοηθός προπονητής του διεθνούς φήμης γκρανμέτρ και προπονητή Ίγκορ Σμίρνοβ.

Είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος σκακιού.

Έχει γράψει ένα βιβλίο σκακιού για αρχάριους με τίτλο «Τα πρώτα βήματα στο σκάκι».

Έχει δημιουργήσει μια σειρά μαθημάτων σε DVD με τίτλο «Το επόμενο επίπεδο στο σκάκι».

Έχει μεταφράσει στα ελληνικά δύο από τις σκακιστικές σειρές μαθημάτων του Ι. Σμίρνοβ, «Τα μυστικά των γκρανμέτρ» και «Το εργαστήριο ανοιγμάτων του γκρανμέτρ».

Είναι διοργανωτής σκακιστικών τουρνουά για μικρούς και μεγάλους.

Άλλα ενδιαφέροντα:

Δημιουργεί ιστοσελίδες και blog.

Μπορείτε να δείτε μερικές δουλειές του:
Web design: http://007webdesign.blogspot.gr/
Photoshop: http://007photoshopfree.blogspot.gr/

Επικοινωνία:

Σκακιστικό blog: http://kesaris.blogspot.gr
Ιστοσελίδα: www.chessgames.gr
Τηλέφωνο: 6973489528